Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 CNN, acasă la primarul Robert Negoiță. A recunoscut totul în fața camerelor

Antena 3 CNN, acasă la primarul Robert Negoiță. A recunoscut totul în fața camerelor

Echipa Antena 3 CNN a fost acasă la unul dintre cei mai controversați primari din România. Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 din București, a recunoscut totul în fața camerelor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Dec 2023   •   20:45

Este unul dintre cei mai controversaţi primari şi spune că poate intra în competiţie cu oricine. Robert Negoiţă ne-a spus cum a început pasiunea pentru plante, cum petrecere de sărbători, dar le-a făcut portretul şi celor mai importanți politicieni.

"Eu cred că sunt destul de diferit și destul de special, în sensul în care locuiesc singur, stau foarte puțin acasă și lucrurile sunt aranjate fix în această idee. Nu petrec timp acasă deloc.

Citește și: Cristian Piedone a gătit, de 1 Decembrie, pentru 120 de vârstnici dintr-un centru social: "Să ne trăiești, România! Doamne ajută la toată lumea!"

Ajung seara foarte târziu, plec dimineața foarte devreme. Sunt 17 grade în casă. De obicei nu pornesc căldura iarna, deloc. Dacă am invitați dau drumul la căldură că nu toți funcționează ca mine", a spus primarul Sectorului 3.

El a povestit și de a pornit pasiunea sa pentru flori. "Fosta mea iubită mi-a lăsat câteva plante atunci când ne-am separat și evident că am avut grijă de ele", a explicat Robert Negoiță.

De sărbători, edilul plănuiește să fie la Hala Laminor. "Plănuiesc ca de sărbători să fiu la Hala Laminor unde avem Târgul de Crăciun și unde vom avea spectacole și unde vom avea tot felul de activități și unde așteptăm foarte mulți oameni, pentru că avem chestiuni culturale, educative, culinare".

Porterul politicienilor importanți din România, făcut de Robert Negoiță

Acesta a făcut și un portret al politicienilor importanți din România. Despre președintele României a spus că este tăcut. Pe Nicolae Ciucă l-a caracterizat ca fiind serios. Despre Marcel Ciolacu a spus că progresează, iar despre primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a spus că este absent.

Totodată, Robert Negoiță a transmis și un mesaj românilor, cu ocazia Zilei Naționale.

"La mulți ani România, la mulți ani tuturor românilor! Să facem tot ce depinde de noi. Să fim mândri că suntem români. Am mare credință în soarta și destinul acestui popor", a spus primarul Sectorului 3, din București.

×
Subiecte în articol: Robert Negoita
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close