Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu: Augustin Lazăr nu avea ce să caute în funcția de procuror, în special de procuror șef

Ion Cristoiu: Augustin Lazăr nu avea ce să caute în funcția de procuror, în special de procuror șef

Ion Cristoiu: Augustin Lazăr nu avea ce să caute în funcția de procuror, în special de procuror șef
04 Apr 2019   •   18:35

Ion Cristoiu a explicat joi, la Antena 3, dându-se ca exemplu, că este de bun-simț, conduită și moralitate să nu mai ai aceeași funcție, în noul regim, indiferent dacă ești procuror sau ziarist. 

În opinia sa, cariera de procuror a lui Augustin Lazăr ar fi trebuit să se termine odată cu regimul comunist. 

„Am scris de 500 de ori că domnul Augustin Lazăr nu avea ce să caute în funcția de procuror, inclusiv de procuror șef. Augustin Lazăr a fost procuror în comunism. În toate regimurile din toată lumea asta, procurorul apără statul. Statul poate fi imperial, regal, dictatorial etc. Statul socialist considera o serie de infracțiuni, o serie de fapte pe care noi le considerăm corecte, drept infracțiuni. 

Augustin Lazăr când a terminat facultatea avea mai multe posibilități, să se facă  jurist, avocat, dar el a ales să se facă procuror, automat, când ai ales să fii procuror, vei ști că acolo o să servești statul comunist. Sunt sigur că a trimis în pușcărie zeci de oameni. În mapa sa profesională se regăsesc astfel de cazuri”, a precizat Ion Cristoiu.

 „CNSAS se pregătește să fie un instrument în campania electorală. CNSAS e condus de doamna Germina Nagâț. A fost vârf de lance în perioada lui Băsescu”, a mai adăugat jurnalistul Ion Cristoiu.

×
Subiecte în articol: Ion Cristoiu CNSAS Augustin Lazar
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close