Antena 3 CNN Actualitate LA MULȚI ANI! URĂRI DE ANUL NOU. Cele mai calde mesaje, urări, smsuri de ANUL NOU

LA MULȚI ANI! URĂRI DE ANUL NOU. Cele mai calde mesaje, urări, smsuri de ANUL NOU

LA MULȚI ANI! URĂRI DE ANUL NOU. Cele mai calde mesaje, urări, smsuri de ANUL NOU
31 Dec 2019   •   22:15

LA MULȚI ANI! URĂRI DE ANUL NOU. MESAJE DE ANUL NOU.  ”Buchet de artifici eu va trimit in dar. Sampanie rece si clinchet de pahar. Petrecere frumoasa si La Multi Ani!!! Sa aveti parte de multa iubire si un ocean de fericire. Toate visele sa vi se implineasca si mult noroc îngerii sa va daruiasca!!!” URĂRI DE ANUL NOU

URĂRI DE ANUL NOU ”Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde…”

”Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite…LA MULTI ANI!”

URĂRI DE ANUL NOU AMUZANTE

URĂRI DE ANUL NOU „Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

URĂRI DE ANUL NOU „Previziuni meteo de REVELION 2020: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!”
Căţeluş cu părul creţ / Să ai  Ferarri-n coteţ / Și o vilă cu piscină /pe Antonia vecină, Ranch pe vreo 10 hectare /Pe faleza de la mare/ Și-o cameră pentru bani / La anul şi la mulţi ani!”

URĂRI DE ANUL NOU „Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!”
„Vă doresc de 2020 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizari, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!”
„Aho Aho, e Anul nou,
Şi găina-i fără ou,
Şi cucoşu’ fără guşă,
Dă-mi şi mie un leu mătuşă!
La Multi Ani, 2020!”
„Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este, noul an, ”
„Momentele speciale ale sfîrşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!”

URĂRI DE ANUL NOU Anul în care intrăm să vă aducă multe binecuvântări, har şi pace, şi în noul an fericit, prosperitate şi bucurie.

După cumpăna dintre ani să privim în urmă cu iertare, înainte cu speranţă, în jur cu înţelegere şi în sus cu recunoştiinţă…

URĂRI DE ANUL NOU Acum la cumpăna dintre ani, îţi urez un sincer: „La mulţi ani!” Zile lungi şi fericite! Toate dorinţele să fie împlinite în noul an fericit.

Fie ca cea mai bună zi din anul trecut să fie cea mai rea în anul acesta!…

Pentru anul 2020 îţi doresc un an de fericire, 12 luni de veselie, 52 săptămâni de bucurii, 366 de zile de succes, 8760 ore de împlinirii, 525600 minute de iubire şi 3153600 secunde sub protecţia Lui Dumnezeu

URĂRI DE ANUL NOU Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.”La Multi Ani!”

Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!

URĂRI DE ANUL NOU Nu iti doresc ca Noul An sa iti aduca in dar indeplinirea tuturor viselor, ci sa ai puterea de a le face fata atunci cand se vor implini. Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

URĂRI DE ANUL NOU E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!

Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Ca sa le umpli citeste în fiecare zi alba24.ro. Va urăm sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie. Un An Nou fericit!

×
Subiecte în articol: URĂRI DE ANUL NOU MESAJE DE ANUL NOU
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close