Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav la Constanța: O dubă s-a izbit violent de gardul Jandarmeriei | Trei bărbați au fost răniți, iar unul este în comă

Accident grav la Constanța: O dubă s-a izbit violent de gardul Jandarmeriei | Trei bărbați au fost răniți, iar unul este în comă

Accident grav la Constanţa. Trei bărbati au fost răniţi, după ce duba în care se aflau s-a lovit violent de un gard. Unul dintre răniţi a ajuns în comă la spital, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce-l priveşte.

Accident grav la Constanța: O dubă s-a izbit violent de gardul Jandarmeriei | Trei bărbați au fost răniți, iar unul este în comă
de Mia Lungu    |    26 Mar 2024   •   08:38

Potrivit martorilor, şoferul dubei gonea cu viteză pe stradă, iar din cauza carosabilului umed a pierdut controlul volanului şi a derapat. Vehiculul s-a izbit apoi violent de gardul sediului Jandarmeriei din Constanţa.

"Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier în Municipiul Constanţa. La faţa locului ne-am deplasat cu o autospecială de stingere şi două echipaje de prim-ajutor. Au fost evaluate medical 3 victime, toate 3 fiind transportate ulterior la Spitalul Judeţean Constanţa pentru investigaţii medicale amănunţite.", a precizat Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt ISU Dobrogea.

Unul dintre bărbaţi a intrat în comă în drum spre spital.

"Am fost solicitaţi prin serviciul 112 pentru un accident pe bulevardul IC Brătianu, Constanţa. La locul solicitării s-au deplasat două echipaje SMURD de prim-ajutor şi un echipaj saj.

Au fost găsiţi trei pacienţi: un pacient cu traumatism cranian grav-agitat, un pacient cu traumatism de membru inerior şi de coloană lombară şi al treilea pacient cu traumatism de membru superior. Toţi trei au fost transportaţi la Spitalul Judeţean.", a spus și medicul Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt SAJ Constanța.

Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fac cercetări pentru a stabili atât cine se afla la volan, dar şi condiţiile producerii accidentului.

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close