Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav, cu opt victime, pe DN25, lângă Braniștea, în județul Galați, după ce un șofer a intrat în depășire la urcarea pe un pod

Accident grav, cu opt victime, pe DN25, lângă Braniștea, în județul Galați, după ce un șofer a intrat în depășire la urcarea pe un pod

Un accident grav, cu opt victime, a avut loc pe DN25, lângă localitatea Braniștea din județul Galați, după ce o mașină a efectuat o depășire la urcarea pe un pod.

Accident grav, cu opt victime, pe DN25, lângă Braniștea, în județul Galați, după ce un șofer a intrat în depășire la urcarea pe un pod
Sursa foto: ISU Galati
de Mia Lungu    |    Gabi Vlad    |    15 Feb 2024   •   23:20

Joi seara, în jurul orei 21:00, a fost anunțat, prin apel la 112, un accident rutier pe DN 25, în afara localității Braniștea din județul Galați.

Șoferul unui autoturism a întrat în depășirea unui alt autovehicul, la urcarea pe pod, și în acel moment s-a izbit frontal de un alt autoturism care venea din contrasens. În iurma impactului, mașina a ricoșat în cea care era depășită de șofer. 

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea imagini de la locul accidentului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma accidentului, au rezultat opt victime. O femeie cu vârsta aproximativ 40 de ani, pasageră în autoturismul lovit frontal, a decedat.

Șoferul, care se pare ca este soțul acesteia, este în stare extrem de gravă. Acesta a fost încarcerat și scos de către pompieri din mașină.

Ceilalți șapte pasageri au fost transportați la spital, inclusiv șoferul vinovat de producerea accidentului.

×
Subiecte în articol: accident grav Braniștea Galați victime
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close