Antena 3 CNN Actualitate Locale Un adolescent din Bucureşti a încercat să omoare un dealer ca să nu mai plătească drogurile

Un adolescent din Bucureşti a încercat să omoare un dealer ca să nu mai plătească drogurile

Un adolescent din Bucureşti a încercat să omoare cu maceta un tânăr, după ce ar fi cumpărat de la el droguri pe stradă. Ca să nu mai plătească substanţele interzise, adolescentul a vrut să îl ucidă pe dealer.

de Bogdan Borza    |    14 Feb 2024   •   11:55

Se înmulțesc cazurile de violență extremă în Capitală. De data aceasta, un astfel de caz s-a întâmplat între niște blocuri din Sectorul 2, la câteva sute de metri de Parcul Tei, un parc în care se plimbă, în general, foarte mulți copii.

Unui adolescent de 17 ani i se aduc acuzații grave după ce ar fi scos maceta în plină stradă și ar fi atacat un alt om, mai exact pe dealer-ul său de droguri. După ce ar fi primit drogurile, adolescentul nu a vrut să le plătească și l-a atacat pe bărbat, provocându-i mai multe răni.

Din fericire, bărbatul este în stare bună în aceste momente. Incidentul a avut loc săptămâna trecută, iar abia ieri, agresorul a fost audiat și a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie dus astăzi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, în fața judecătorului, fiind acuzat de tentativă de omor.

Săptămâna trecută alți doi traficanți, înarmați cu o macetă au intrat în locuință peste un al treilea traficant, l-au amenințat și i-au furat din casă tot ce avea mai de preț.

×
Subiecte în articol: droguri București adolescent dealer
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close