Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer de ride-sharing a lovit intenţionat un biciclist, în Sectorul 2 din Bucureşti. Agresorul a fost plasat sub control judiciar

Un şofer de ride-sharing a lovit intenţionat un biciclist, în Sectorul 2 din Bucureşti. Agresorul a fost plasat sub control judiciar

Un bărbat a fost reținut de polițiștiidin București și apoi plasat sub control judiciar, după ce ar fi lovit intenționat cu mașina un biciclist, pe o stradă din Sectorul 2.

Un şofer de ride-sharing a lovit intenţionat un biciclist, în Sectorul 2 din Bucureşti. Agresorul a fost plasat sub control judiciar
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Feb 2024   •   15:16

Potrivit Poliției Capitalei, marți, în jurul orei 12:30, Secția 7 Poliție a fost sesizată, prin apel la 112, de către un bărbat cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe o stradă din sectorul 2, a fost acroşat cu intenție de către un alt participant la trafic.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat că cele sesizate se confirmă.

În urma verificărilor, a fost depistat un bărbat în vârstă de 55 de ani, care s-ar fi aflat la volanul autoturismului, în calitate de conducător auto de tip ride-sharing. Un echipaj medical a transportat victima la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

În baza probatoriului administrat, bărbatul de 55 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Citeşte şi: Un bărbat a căzut de la şapte metri înălțime, în parcarea unui mall din Timișoara 

Cercetările sunt continuate de către Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violenţe.

 

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close