Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a furat 20.000 de lei după ce a distrus aparatele dintr-o sală de jocuri de noroc, într-o comună din Dolj

Un bărbat a furat 20.000 de lei după ce a distrus aparatele dintr-o sală de jocuri de noroc, într-o comună din Dolj

Un bărbat de 39 de ani a fost reținut de polițiștii din Dolj după ce ar fi furat dintr-o sală de jocuri de noroc 20.000 de lei, distrugând aparatele.

Un bărbat a furat 20.000 de lei după ce a distrus aparatele dintr-o sală de jocuri de noroc, într-o comună din Dolj
de Andreea Ştefan    |    Loredana Chimoiu    |    30 Mar 2023   •   12:30

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi în 8 martie de un bărbat din comuna Brădeşti cu privire la faptul că, în timpul nopții, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unei săli de jocuri de noroc de unde ar fi sustras suma de 20.000 de lei.

În urma cercetărilor făcute, miercuri dimineața, cu sprijinul poliţiştilor și luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Caraș-Severin, a făcută o percheziție domiciliară în municipiul Reşiţa, iar un bărbat de 39 de ani a fost dus la audieri.

Bărbatul este bănuit că în noaptea de 7 spre 8 martie ar fi pătruns în sălii de jocuri din comuna Brădeşti, unde, prin distrugerea aparatelor de jocuri de noroc, ar fi sustras suma de 20.000 de lei.

În filmarea surprinsă de camerele de supraveghere se observă cum bărbatul se chinuie la început să oprească sau să mute camera de supraveghere.

Citește și: Jocurile de noroc, interzise la parterul blocului și în localitățile mici | Noul proiect de lege depus în Parlament

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În încercarea sa de a-și acoperi fapta, camera de supraveghere îl surprinde în prim plan.

Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Bărbatul urmează să fie prezentat joi Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi în vederea luării unei măsuri preventive.

×
Subiecte în articol: Dolj jocuri de noroc
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close