Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat s-a dus cu o pușcă de vânătoare să-și omoare fosta iubită și a tras asupra dormitorul tinerei de 19 ani, în Maramureș

Un bărbat s-a dus cu o pușcă de vânătoare să-și omoare fosta iubită și a tras asupra dormitorul tinerei de 19 ani, în Maramureș

O infracțiune cu armă de foc a fost comisă în județul Maramureș de un individ care a vrut să-și regleze prin violență conturile cu fosta sa iubită.

de Gabi Vlad    |    29 Dec 2023   •   15:00

Alerta a fost dată prin apel la 112 de către un tânăr ca a sesizat că un individ a tras mai multe focuri de armă spre un imobil din orașul Borșa, situat pe strada Cimbrului.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului iar investigația a stabilit că suspectul este un bărbat de 27 de ani, din localitate.

Acesta s-a deplasat la domiciliul unei tinere de 19 ani și a tras cu pușca un foc spre zona dormitorului din imobilul respectiv.

El a mai tras un foc și spre poarta de acces în clădire, după care a fugit.

Polițiștii au găsit ulterior arma cu care s-a tras ascunsă în zona străzii Victor Babeș.

Oamenii legii au constatat, cu această ocazie, că este vorba o armă letală de vânătoare.

Suspectul a fost prins și arestat pentru 30 de zile

Ei au ridicat din zonă trei cartușe și un tub de cartuș.

Anchetatorii au reușit să-l depisteze și să-l rețină pe suspect.

El nu are permis de port-armă.

"În cauză, a fost extinsă urmărirea penală sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor, dosarul fiind declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș", au comunicat autoritățile.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de vineri Tribunalul Maramureș a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. 

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close