Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie cu furci, topoare și bâte de baseball la un botez, în Bihor. Șapte persoane au fost arestate, iar una este căutată de polițiști

Bătaie cu furci, topoare și bâte de baseball la un botez, în Bihor. Șapte persoane au fost arestate, iar una este căutată de polițiști

Două familii din județul Bihor au transformat o petrecere de botez într-un adevărat măcel, după ce s-au bătut cu furci, topoare și bâte de baseball.

Bătaie cu furci, topoare și bâte de baseball la un botez, în Bihor. Șapte persoane au fost arestate, iar una este căutată de polițiști
Sursa foto: Mediafax Foto / Justinel Stavaru
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Sep 2023   •   16:47

Scandalul a izbucnit între două familii, la o petrecere de botez din comuna Gepiu, județul Bihor.

Conflictul ar fi fost provocat din cauza faptului că familia care a organizat evenimentul nu i-a invitat și pe membrii celei de-a doua familii, care au fost foarte deranjați.

Astfel, oamenii au început să arunce vorbe urâte, stârnind furia petrecăreţilor şi o bătaie în toată regula.

Înarmaţi cu furci, bâte, topoare, sticle şi pietre, oamenii s-au încăierat în stradă, continuând apoi bătaia şi în curţi, până la sosirea poliţiştilor care i-au despărţit.

Citește și: Conductă de gaz fisurată accidental de un utilaj, pe DN73, în Argeș! Circulația este oprită, pompierii intervin de urgență

În urma bătăii, trei persoane au necesitat îngrijiri medicale, refuzând apoi transportul la spital.

Marţi, şapte dintre scandalagii - cinci bărbați de 59, 48, 37, 32 și 23 de ani, o femeie de 59 de ani și un tânăr de 17 ani -, toți din comuna Gepiu, au fost reţinuţi pentru 24 ore, iar miercuri au fost prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, respectiv la Judecătoria Salonta, cu propunere de arestare preventivă.

În fața judecătorilor, cei implicați în scandal nu au avut nicio reclamație, ba chiar au dat vina pe oamenii legii.

"După ce în timpul incidentului le-au reproşat poliţiştilor că n-au venit mai devreme, ca să-i apere pe unii de alţii, la audieri, au susţinut că nu au ce să-şi reproşeze unii altora şi că poliţiştii sunt de vină pentru tot ce s-a întâmplat, pentru că nu trebuia să intervină", au explicat, pentru BIHOREANUL, surse din anchetă.

În final, după audieri, judecătorul a emis pe numele celor șapte persoane câte un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Totodată, a fost dispusă arestarea preventivă în lipsă a unui bărbat de 28 de ani, implicat în scandal, care este căutat de polițiști.

×
Subiecte în articol: Bihor botez scandal bătaie
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close