Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi fraţi, reţinuţi în cazul lui Daniel Borgovan, campionul român la box bătut până a intrat în comă

Doi fraţi, reţinuţi în cazul lui Daniel Borgovan, campionul român la box bătut până a intrat în comă

Două persoane au fost reţinute după percheziţiile făcute de poliţişti acasă la suspecţii care l-ar fi bătut pe Daniel Borgovan, fostul campion naţional de box, ajuns în comă la spital. 

Doi fraţi, reţinuţi în cazul lui Daniel Borgovan, campionul român la box bătut până a intrat în comă
Sursa foto: Facebook/ Dani Borgovan
de Georgiana Adam    |    28 Oct 2023   •   09:57

Este vorba despre doi fraţi pe care iubita boxerului i-ar fi chemat în ajutor după o ceartă cu sportivul.

În urmă cu o săptămână, sportivul a fost găsit inconştient în scara blocului unde locuia cu iubita. Tânărul de 30 de ani fusese bătut cu bestialitate în apartamentul lui şi apoi ar fi căzut pe scări, de la etajul patru la trei. 

Apropiaţii nu cred în această variantă.

Daniel Borgovan ar fi avut un conflict cu iubita lui, cu care are un fiu de două luni. Femeia ar fi chemat nişte cunoştinţe în ajutor, care l-au bătut crunt pe sportiv, crede familia lui. 

Procurorii au deja doi suspecți: doi fraţi din apropiere de Bistriţa. Surse apropiate anchetei spun că erau la fața locului când au intervenit medicii şi poliţiştii. 

Ieri, oamenii legii au descins la locuinţele lor, iar aseară, după audieri, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Cele două persoane reţinute în vârstă de 33 şi 28 de ani vor fi aduse astăzi la Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă.

"Ştiu totul, ştiu despre ei doi, ce au vorbit, ce au făcut, ipotetic, dar adevărul din spate trebuie să-l aflăm. Sunt aduşi la înaintare că ei sunt vinovaţi. 

Ştim că nu ei sunt pionii principali şi ştim că partenera fratelui meu, ea a pus totul la cale şi există şi o a treia persoană", a declarat Marian Borgovan, fratele victimei.

Cât despre starea sportivului român, acesta "respiră spontan, starea lui este staţionară comparativ cu zilele trecute, are scurte momente în care deschide ochii", a declarat Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgență Bistrița, potrivit observatornews.ro.

×
Subiecte în articol: Daniel Borgovan coma boxer
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close