Antena 3 CNN Actualitate Locale Familia Alinei vrea să afle ce s-a întâmplat cu cardul fetei, pe care aceasta reuşise să strângă o sumă mare de bani

Familia Alinei vrea să afle ce s-a întâmplat cu cardul fetei, pe care aceasta reuşise să strângă o sumă mare de bani

Familia Alinei, tânăra de 18 ani ucisă în Mangalia de cea mai bună prietenă, vrea să afle ce s-a întâmplat cu cardul fetei, pe care aceasta avea destui bani.

Familia Alinei vrea să afle ce s-a întâmplat cu cardul fetei, pe care aceasta reuşise să strângă o sumă mare de bani
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Milena Niță    |    18 Aug 2023   •   12:02

Mătușa Alinei spune că a depus o sesizare la Poliția Județeană cerând să se verifice dacă Loredana a folosit cardul adolescentei în noaptea crimei. 

"Am văzut în filmulețele care au apărut la televizor că Loredana a mers la un bancomat și a scos 2.000 lei, însă nu s-a precizat al cui era cardul. 

Alina avea aproape 100 de milioane de lei vechi (n.r. 10.000 lei), bani pe care îi strânsese din ajutorul pe care îl primea de la DGASPC și din ce muncise pe litoral. 

Citeşte şi: "Iub, dacă o să mor, am făcut bani şi să iei sicriu din banii mei". Gluma macabră pe care o făcea Alina înainte de a fi omorâtă de cea mai bună prietenă

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Noi nu știm ce s-a întâmplat cu cardul, toate lucrurile ei au rămas în camera aceea de hotel în care s-a întâmplat nenorocirea", a declarat mătușa fetei. 

Deși aceasta i-a fost tutore în ultimii trei ani de zile, banii nu vor ajunge la ea, ci la rudele de gradul I ale fetei: părinții și frații sau surorile.

"Nu suntem o familie bogată, vom folosi banii la praznice. Am vorbit cu sora mea să căutăm o fată ca Alina și să o pregătim de școală, să îi luăm de îmbrăcat și de încălțat, dar și machiaje, parfumuri, că tare mult îi plăceau fetei noastre", a povestit mătușa Alinei. 

De asemenea, aceasta a mai povestit că toate lucrurile Alinei au rămas în camera de hotel în care a avut loc crima din Mangalia.

"Noi, când am ajuns la Mangalia, camera era sigilată, nu am avut voie să intrăm, telefonul era luat. Mi s-a zis că lucrurile vor fi trimise într-un colet după ce se va termina toată ancheta. 

Pe 16 august, am fost la Poliție și am cerut să se verifice contul fetei, pentru a se vedea dacă Loredana a folosit cardul ei atunci când a scos banii pentru taxi. 

Un polițișt mi-a primit cererea, mi-a dat un număr de înregistrare și atât, nu mi-a mai zis nimic, nici dacă voi fi sunată, nici că vor colabora cu colegii din Constanța. 

Am lăsat numărul meu de telefon, probabil că voi fi sunată și mi se va zice dacă i s-a folosit sau nu cardul. 

Nu vreau să se înțeleagă că de abia așteptăm să intrăm în posesia banilor, oricum nu vor ajunge la mine, ci la rudele de gradul I", mai a povestit mătușa Alinei, potrivit vremeanoua.ro.

Crima din Mangalia, tragedia care a şocat o ţară întreagă

Tragedia s-a produs în noaptea de 5 spre 6 august 2023, atunci când Loredana (18 ani) a ucis-o pe prietena ei cea mai bună, Alina (18 ani), într-un moment de furie.

După ce şi-a dat seama că i-a luat viaţa prietenei sale, Loredana a pus la cale un plan pentru a scăpa nepedepsită şi a pus trupul într-o valiză pe care a transportat-o ulterior cu un taxi. Iniţial, a avut intenţia de a merge cu valiza în judeţul Vaslui, însă s-a răzgândit atunci când taximetristul din Mangalia a refuzat cursa.

Vezi şiDoi tineri au fost filmați în parcul din Mangalia, la scurt timp după ce criminala a aruncat cadavrul Alinei sub o bancă

Într-un final, ea a ajuns în parcul Tosca din Mangalia, acolo unde a aşezat cadavrul sub o bancă, apoi s-a întors în camera de hotel în care era cazată. Acolo, ea a început să şteargă urmele crimei şi apoi a scăpat de arma cu care i-a luat viaţa Alinei. A doua zi, tânăra a mers la locul de muncă, acolo de unde a şi fost luată de poliţiştii care au investigat crima.

Loredana Atănăsoaie a fost arestată preventiv pentru următoarele 30 de zile, fiind acuzată de omor, faptă pe care a şi recunoscut-o atât în faţa procurorilor, cât şi în faţa judecătorilor prin declaraţia pe care a dat-o.

×
Subiecte în articol: crima din Mangalia bani card
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close