Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeie lovită mortal de un şofer beat în timp ce traversa strada pe trecere, la culoarea verde

Femeie lovită mortal de un şofer beat în timp ce traversa strada pe trecere, la culoarea verde

O femeie de 68 de ani a fost lovită luni mortal de o mașină în timp ce traversa o stradă din Galați pe trecerea pentru pietoni.

Femeie lovită mortal de un şofer beat în timp ce traversa strada pe trecere, la culoarea verde
Sursa foto: Hepta / Mediafax Foto / Marian Ilie
de Silvia Preda    |    09 Oct 2023   •   17:05

Potrivit IPJ Galați, accidentului a avut loc pe strada Brăilei, în zona intersecției cu strada General Alexandru Cernat.

Un bărbat de 56 de ani, din Galați, în timp ce conducea un autoturism, ar fi surprins și accidentat grav, o femeie, cu vârsta de 68 de ani, din Galați, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal și la culoarea verde a semaforului electric.

La fața locului au intervenit de urgență echipaje medicale de la SMURD care au preluat victima în stare de inconștiență și au început manevrele de resuscitare, însă aceasta a decedat, scrie Mediafax.

Citeşte şi: ”Vor fi înmormântați împreună, așa cum au plecat pe lumea cealaltă!”. Familia de români care a murit în cumplitul accident de autocar din Italia se întoarce acasă

Șoferul a fost testat pentru consumul de băuturi alcoolice, iar aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

×
Subiecte în articol: femeie Galați trecere de pietoni semafor
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close