Antena 3 CNN Actualitate ”Vor fi înmormântați împreună, așa cum au plecat pe lumea cealaltă!”. Familia de români care a murit în cumplitul accident de autocar din Italia se întoarce acasă

”Vor fi înmormântați împreună, așa cum au plecat pe lumea cealaltă!”. Familia de români care a murit în cumplitul accident de autocar din Italia se întoarce acasă

Soții Ogrezeanu și cele două fiice ale lor, care au pierit în cumplitul accident din Italia, vor fi conduși, joi, pe ultimul drum. Cei patru membri ai familiei, Mihaela, Mircea, Aurora și Georgiana, vor fi înmormântați la Câmpulung Muscel.

”Vor fi înmormântați împreună, așa cum au plecat pe lumea cealaltă!”. Familia de români care a murit în cumplitul accident de autocar din Italia se întoarce acasă
de Redacția Antena 3 CNN    |    Naty Badea    |    09 Oct 2023   •   10:01

După ce ani de zile au rătăcit prin străinătate, în căutarea unei vieți mai bune, pe care au găsit-o, într-un final, în Germania, soții Ogrezeanu, împreună cu cele două fetițe ale lor, își vor dormi somnul de veci acasă. Cei patru vor fi înmormântați joi, la Câmpulung Muscel, de unde era de fel Mihaela Ogrezeanu. Anunțul a fost făcut de fratele acesteia.

”Cei care doriți să vă luați rămas bun și să participați la slujba de înmormântare, o puteți face joi, 12 octombrie, începând cu ora 12.00, slujbă ce o să aibă loc la Biserica Domnească Câmpulung”, a anunțat Viorel Barbu.

Citeşte şi: Mesajul sfâșietor al bunicului fetiţelor moarte în accidentul din Italia: "Ce mă fac eu, Doamne, cu ce am greșit?"

Mihaela, Mircea și fetițele lor vor fi îngropați toți în același loc de veci.

”Nu s-a pus nicio clipă problema separării. Toți patru vor fi înmormântați la Câmpulung, împreună, așa cum au plecat pe lumea cealaltă!”, a spus, pentru Gândul, Viorel Barbu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Nu credeam că într-o simplă clipă poți pierde atât de mult!"

Moartea tuturor celor patru membri ai familiei Ogrezeanu a provocat multă durere în rândul apropiaților, dar și al prietenilor. Mama lui Mircea Ogrezeanu a fost efectiv îngenuncheată de vestea tragediei.

Femeia, fostă învățătoare, ieșită acum la pensie, a pierdut-o în 2021 și pe sora lui Mircea, care a fost răpusă de cancer. Astfel, la doar doi ani distanță, acum își va conduce la groapă nu doar singurul copil pe care-l mai avea, ci și nora și nepoțelele, pe care le adora. Când a aflat cumplita veste, femeia a fost atât de afectată, încât i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citeşte şi: ”Dacă așa a vrut Dumnezeu, n-am cuvinte...” | Lacrimi de durere după moartea celor patru români în accidentul din Italia

Vestea dispariţiei întregii familii Ogrezeanu a fost un șoc pentru toți cei care îi cunoșteau, dintre care unii se și văzuseră cu cei doi soți în vară, când au venit în țară.

La câteva zile după tragedie, fratele Mihaelei a scris un mesaj absolut sfâșietor despre drama care i-a lovit familia.

Citeşte şi: "Mi-am îmbrățișat fetița și am izbucnit în plâns". Mărturia unui tată care a fost la un pas să se urce cu familia sa în autocarul din Italia

”Nu știam că o simplă clipă poate să doară atât de tare! Nu credeam că într-o simplă clipă poți pierde atât de mult! Rămas bun, surioara mea, nepoțelele mele dragi, cumnatul meu drag, care îmi erai ca un frate!! Dragii noștri prieteni, o să vă ținem la curent cu detaliile legate de înmormântare! Am intervenit așa de târziu, din cauza unor probleme bine întemeiate! Mulțumesc autorităților ce au promis că se implică în acest caz!”, a fost mesajul scris de Viorel Barbu.

Ies la iveală detalii şocante din anchetă 

În privinţa anchetei, ies la iveală detalii absolut uluitoare. Problemele cu balustrada şi cu podul respectiv, de unde autocarul a căzut în gol de la 15 metri, erau semnalate încă de acum un an, dar totuşi autorităţile din Italia nu au făcut nimic. Cutia neagră a autocarului a fost recuperată, unde sunt trei filmuletţe, care au fost extrase de către anchetatori, iar ultimul este exact înainte de impact.

Totodată, se aşteaptă rezultatele autopsiei şoferului pentru a se stabili dacă, într-adevăr, acesta a suferit un infarct sau sunt altele cauzele care au dus la acest accident.

×
Subiecte în articol: ogrezeanu autocar Italia înmormântare
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close