Antena 3 CNN Actualitate Mesajul sfâșietor al bunicului fetiţelor moarte în accidentul din Italia: "Ce mă fac eu, Doamne, cu ce am greșit?"

Mesajul sfâșietor al bunicului fetiţelor moarte în accidentul din Italia: "Ce mă fac eu, Doamne, cu ce am greșit?"

Bunicul fetelor care au murit alături de părinţii lor în accidentul de autocar din Italia a transmis un mesaj plin de durere pe paginile de socializare.

Mesajul sfâșietor al bunicului fetiţelor moarte în accidentul din Italia: "Ce mă fac eu, Doamne, cu ce am greșit?"
Sursa foto: corrieredelveneto.it
de Georgiana Adam    |    06 Oct 2023   •   16:08

Familia Ogrezeanu, formată din Mircea, soția sa Mihaela și cele două fete ale lor, Aurora și Georgiana, care se aflau într-o excursie la Veneția, atunci când a avut loc accidentul de autocar.

La o zi după tragedie, autoritățile italiene au identificat cele 21 de victime ale accidentului de la Mestre, inclusiv pe cei patru membri ai familiei de români stabiliți în Germania de câţiva ani.

Aurora și Georgiana, de doar 8, respectiv 13 ani, alături de părinții lor, Mihaela și Mircea, de 42 și 45 de ani, au sfârșit într-un mod neașteptat și tragic, după ce autocarul în care se aflau a căzut de pe un pod, de la o înălțime de 15 metri.

Tatăl românului mort și bunicul celor două fetițe a scris îndurerat pe Facebook, unde a postat şi fotografia familiei decedate:

Citeşte şiMomentul în care autocarul din Veneţia plin cu oameni cade în gol de pe pod, apoi ia foc: 21 de morţi, 18 răniţi

"Ei sunt parte din familia mea, fiul meu Mircea, nora mea Mihaela și cele două scumpe nepoate, Elena și Maria.

Ce mă fac acum eu, Doamne, cu ce am greșit? Acum doi ani a murit și Raluca, fata mea cea mare. Învață-mă, Doamne, să trec peste toate acestea!", a scris bărbatul pe pagina de socializare.

În imaginile de pe camerele de supraveghere se vede autocarul care merge nu cu viteză, așa cum s-a și spus inițial, nu are mai mult de 50 km/h și brusc virează, rupând parapetul respectivei străzi suspendate și cade în gol. 

Imaginile dau foarte multe detalii despre ce s-a întâmplat acolo. Foarte probabil, spun anchetatorii, în acest moment, principala pistă este cea în care șoferul s-a simțit rău, a suferit un infarct și nu a mai putut controla volanul. 

Conducătorul auto intrase în tură de abia de 90 de minute, avea foarte multă experiență și era un bărbat tânăr, un italian în vârstă de 40 de ani.

×
Subiecte în articol: ogrezeanu autocar Mestre
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close