Antena 3 CNN Actualitate Locale Ea este Geanina, tânăra poliţistă din Huşi, prinsă la furat de haine într-un mall din Iaşi

Ea este Geanina, tânăra poliţistă din Huşi, prinsă la furat de haine într-un mall din Iaşi

Geanina Francesca Lorenț are 22 de ani și lucrează la Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Ea ocupă funcția de agent principal la Inspectoratul General Pentru Imigrări Iași. Zilele trecute, tânăra a fost surprinsă într-o ipostază jenantă pentru funcția ei.

Ea este Geanina, tânăra poliţistă din Huşi, prinsă la furat de haine într-un mall din Iaşi
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Noi 2023   •   12:24

Geanina Francesca Lorenț, agent principal în cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări Iași, a fost prinsă la furat într-un mall din Iași.

Pe data de 6 noiembrie, tânăra se afla într-un centru comercial de pe raza municipiului Iași. În momentul în care aceasta a ieșit dintr-un magazin de haine, alarma anti-furt a sunat.

Citeşte şi: Doi români, arestaţi în SUA pentru că pretindeau că sunt bogaţi şi schimbau bijuteriile autentice cu altele false

Conform procedurilor, un bărbat angajat la pază s-a deplasat lângă femeie și a verificat-o. Asupra polițistei s-au descoperit mai multe articole vestimentare ascunse. În consecință, paznicul magazinului a solicitat intervenția polițiștilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de către un agent de pază cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani a fost prinsă în timp ce ar fi sustras articole vestimentare dintr-un centru comercial din municipiul Iași, cauzând un prejudiciu de aproximativ 554 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Cercetările continuă”, au transmis, într-un comunicat, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

×
Subiecte în articol: politista Husi furt haine mall
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close