Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini demne de ”cascadorii râsului” | Doi polițiști din Constanța au rămas cu mașina împotmolită pe plajă: ”Și-a băgat picioarele în saci de gunoi”

Imagini demne de ”cascadorii râsului” | Doi polițiști din Constanța au rămas cu mașina împotmolită pe plajă: ”Și-a băgat picioarele în saci de gunoi”

Doi polițiști din Constanța au rămas împotmoliți cu mașina în nisip. Un trecător a surprins întregul moment și l-a postat pe rețelele sociale.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Mai 2024   •   12:55

Imagini demne de filmele cu Stan și Bran au fost surprinse zilele trecute pe plaja Modern din Constanța.

Un echipaj de poliție a fost surprins în timp ce încerca să scoată mașina dintr-o baltă.

Incidentul s-a petrecut pe un drum tehnologic construit la marginea plajei pe vremea când aceasta a fost lărgită.

Circulația autoturismelor este interzisă în acea zonă, chiar și în cazul în care există o misiune urgentă, polițiștii nu au acces.

Zilele trecute, din cauza ploilor, s-au format bălți adânci, iar parcurgerea drumului este cu atât mai dificilă.

Cu toate acestea, echipajul de poliție nu a mai ținut cont de aceste aspecte și a intrat cu mașina pe acea porțiune de drum.

Un trecător a surprins întreg momentul. În imagini se observă cum polițiștii, unul cu picioarele goale, s-au chinuit să scoată mașina din baltă.

”Mașina de poliție din Constanța, blocată pe plajă. Cum au voie, mă, aștia pe plajă cu mașinile?

Ia uite acolo! Ce avem noi aici? Un polițist care și-a băgat picioarele în niște saci de gunoi, care i se cam tot trag de picioare. Uite, polițistul ăla a coborât desculț din mașină”, a spus martorul care a imortalizat momentul și a postat clipul pe rețelele sociale.

În cele din urmă, după mai multe tentative eșuate, cei doi polițiști reușesc să scoată mașina, după câteva zeci de minute.

Aceștia au apelat la ajutorul unui alt șofer, care a tractat mașina de poliție.

Reporterii Antena 3 CNN au cerut un punct de vedere pentru a vedea ce s-a întâmplat acolo, însă până la momentul redactării acestui articol nu am primit niciun răspuns din partea oficialilor.

 

 

×
Subiecte în articol: politisti Constanța masina politie nisip
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close