Antena 3 CNN Actualitate Locale O polițistă din Huși, prinsă la furat haine în mall. Tânăra s-a ales cu dosar penal, după ce a încercat să dea "lovitura"

O polițistă din Huși, prinsă la furat haine în mall. Tânăra s-a ales cu dosar penal, după ce a încercat să dea "lovitura"

Începutul promițător de carieră al unei tinere poliţiste, agent principal în cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări Iași, a fost compromis de o întâmplare incredibilă: tânăra polițistă a fost prinsă la furat într-un mall din Iași.

O polițistă din Huși, prinsă la furat haine în mall. Tânăra s-a ales cu dosar penal, după ce a încercat să dea "lovitura"
Sursa foto: Profimedia Images
de Lili Trifu    |    16 Noi 2023   •   10:08

Poliţista ar fi sustras obiecte vestimentare în valoare de aproape 550 lei, cu care a vrut să părăsească centrul comercial, numai că un paznic a fost mai vigilent și a oprit-o la control.

Hainele furate ar fi fost descoperite asupra tinerei, fiind alertată Poliția. Echipajul a fost șocat să constate că frumoasa tânără, acuzată că fură haine din mall, este și ea polițistă.

Citeşte şi: Percheziţii la firmele de livrare mâncare în Bucureşti şi Ilfov, care angajează livratori din Asia | Prejudiciu de peste 12 milioane de lei 

 "La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de către un agent de pază cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani a fost prinsă în timp ce ar fi sustras articole vestimentare dintr-un centru comercial din municipiul Iași, cauzând un prejudiciu de aproximativ 554 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Sunt continuate cercetările în acest caz, pentru a se stabili exact împrejurările în care s-a produs fapta", au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

×
Subiecte în articol: politista Husi furt mall
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close