Antena 3 CNN Actualitate Locale Ultimele imagini cu fetiţa de trei ani dispărută din Constanţa, înainte să fie ucisă de animale pe câmp

Ultimele imagini cu fetiţa de trei ani dispărută din Constanţa, înainte să fie ucisă de animale pe câmp

Au apărut ultimele imagini cu fetița de trei ani dispărută dintr-o localitate din Constanța și găsită moartă după 20 de ore de căutări.

Ultimele imagini cu fetiţa de trei ani dispărută din Constanţa, înainte să fie ucisă de animale pe câmp
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Iun 2021   •   17:14

În imagini se vede cum fetița iese din curte și se duce în câmp. Inspectoratul Județean de Poliție susține că fetița ar fi murit cu două ore înainte ca autoritățile să înceapă căutările, deși copila a dispărut la ora 17:00, iar părinții au anunțat poliția patru ore mai târziu.

Agenții nu au considerat necesară mediatizarea cazului, nu au făcut-o nici măcar atunci când copila a fost găsită fără suflare la aproape 20 de ore după dispariție și probabil nu s-ar fi aflat despre tragedie dacă ministrul de Interne Lucian Bode nu ar fi amintit întâmplător de această tragedie de la Constanța într-o conferință de presă la Zalău.

Florin Cîţu: "Este regretabil ce s-a întâmplat”

Premierul Florin Cîţu spune că este regretabil tot ce s-a întâmplat cu fetița de 3 ani. De asemenea, el a anunțat că a discutat cu ministrul de Interne și a anunțat că se va asigura personal că Poliția are toate instrumentele și toate resursele pentru a preîntâmpina astfel de cazuri.

Reamintim că în cursul serii de 10 iunie, în jurul orei 21.00, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 17.00, o fată, în vârstă de 3 ani, într-un moment în care ar fi fost lăsată nesupravegheată de către părinți, a plecat din localitatea Saraiu și nu a mai fost găsită.

Copila a fost găsită pe un câmp, la patru kilometri distanță de locul dispariției. Medicii au constatat decesul copilului și se pare că victima a fost mușcată de animale sălbatice.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close