Antena 3 CNN Actualitate Locale Inundații pe mai multe străzi din Brăila din cauza precipitațiilor abundente | Pompierii intervin cu motopompe

Inundații pe mai multe străzi din Brăila din cauza precipitațiilor abundente | Pompierii intervin cu motopompe

13 străzi din orașul Brăila au fost inundate luni în urma unor precipitații abundente. Mai multe case și curți sunt afectate, iar pompierii intervin cu motopompe.

Inundații pe mai multe străzi din Brăila din cauza precipitațiilor abundente | Pompierii intervin cu motopompe
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Iul 2023   •   20:53

Pompierii brăileni intervin cu patru autospeciale și cu patru motopompe pentru a scoate apa din curți și de pe străzi. Sunt afectate 13 străzi din oraș, iar angajații ISU scot apa din curți și din casele localnicilor.

"În urmă precipitațiilor abundente din această după-amiază, în municipiul Brăila, se intervine cu 4 ASAS și 4 motopompe pentru degajarea apei pe străzile Aurel Vlaicu, Mircea Vodă, Comunarzi, unde apă a intrat și în locuințe, iar pe șoseaua Buzăului într-o curte.

Pe străzile Ion Neculce, Grădinarilor, Cazasului, P.Șt.Goangă, Decebal, Câmpului, G. Enescu, Bărăganului și Octav Băncilă este apă acumulată pe străzi și în curți", a anunțat ISU Brăila.

Pompierii vor interveni pe toate străzile menționate.

În funcție de evoluția fenomenelor meteorologice, numărul echipajelor aflate în misiune poate fi suplimentat.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu cere modernizarea Ro-Alert, după inundațiile din Tulcea: "Evenimentele ne demonstrează că este insuficient"

×
Subiecte în articol: inundatii Brăila precipitatii ISU Brăila
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close