Antena 3 CNN Actualitate Locale Linia de tramvai 25, mult așteptată în București, revine în circulație de luni

Linia de tramvai 25, mult așteptată în București, revine în circulație de luni

După finalizarea cu succes a lucrărilor de modernizare a sistemului de termoficare din București, linia de tramvai 25 va fi din nou accesibilă de luni.

Linia de tramvai 25, mult așteptată în București, revine în circulație de luni
Sursa foto: Facebook | Nicușor Dan
de Ioana Mircea    |    24 Mar 2024   •   22:19

Lucrările de modernizare la sistemul de termoficare, din București, pe o distanță de 3,6 km între Bulevardul Timișoara - Strada Brașov și Bulevardul Timișoara - Bulevardul Doina Cornea, au fost finalizate cu succes.

Linia tramvaiului 25 se întoarce la circulația pe ambele sensuri pe Bulevardul Timișoara începând de luni, 25 martie 2024.

Decizia de a readuce calea de rulare a tramvaiului la starea inițială vine în urma unei realizări în timp record a lucrărilor de modernizare. Anunțul a fost făcut de Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

"Linia tramvaiului 25 revine de luni, 25 martie 2024, la circulația pe ambele sensuri pe Bulevardul Timișoara. Calea de rulare a tramvaiului a fost readusă la starea inițială după finalizarea în timp record a lucrărilor pentru modernizarea sistemului de termoficare pe o distanță de 3,6 km între Bulevardul Timișoara - Strada Brașov și Bulevardul Timișoara- Bulevardul Doina Cornea", a transmis edilul.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FNicusorDan.ro%2Fposts%2Fpfbid0GbNP8u3rQPtmKhfMtMMyYhXxgHUPPeLnEMjeZae1ogS9kvxucvRzeT6aeuBWnFbal&show_text=true&width=500

×
Subiecte în articol: linie de tramvai București
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close