Antena 3 CNN Actualitate Locale Un cunoscut medic din Gherla a dispărut pe malul Someșului | Bărbatul a plecat la pescuit şi nu s-a mai întros acasă

Un cunoscut medic din Gherla a dispărut pe malul Someșului | Bărbatul a plecat la pescuit şi nu s-a mai întros acasă

Un medic din Gherla care a plecat a pescuit este căutat de mai multe echipaje de scafandrii, după ce a dispărut malul Someșului.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Feb 2024   •   19:02

Bărbatul, un apreciat medic din oraș, în vârstă de aproximativ 65 de ani, a dispărut sâmbătă seară. În timp ce era la pescuit, familia a observat că acesta nu a mai dat niciun semn și nu s-a întors, moment în care apropiații s-au dus înspre strada Gârlei, acolo unde era locul unde se ducea de obicei la pescuit.

Au găsit doar sculele de pescuit, însă nici urmă de bărbat. Imediat s-a dat alarma la 112 și încă de aseară s-au început căutările pe râul Someș, din păcate fără rezultate.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări imagini de la misiunea de căutare şi salvare a medicului din Gherla dispărut pe malul Şomeşului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Căutările întrerupte în jurul orei 23 au fost reluate în această dimineață și întreaga zi autoritățile l-au căutat pe cunoscutul medic din Gherla. Pompierii cu o bacă pneumatică, dar și scafandrii au încercat să găsească trupul bărbatului până acum însă, din păcate, fără succes.

Sunt condiții de căutare extrem de grele și asta pentru că temperatura apei este extrem de scăzută, iar debitul face ca râul Someş să fie învolburat și foarte rapid. 

La misiune iau parte polițiști, precum și pompierii voluntari de la SVSU Gherla.

×
Subiecte în articol: barbat disparut medic Gherla râul Someş
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close