Antena 3 CNN Actualitate Locale Motociclist teribilist, oprit cu focuri de armă de poliţişti. A rămas fără permis şi a primit o amendă usturătoare

Motociclist teribilist, oprit cu focuri de armă de poliţişti. A rămas fără permis şi a primit o amendă usturătoare

Un motociclist de 19 ani a fost oprit cu focuri de armă de politiştii din Gorj. Tânărul a refuzat să oprească la semnalele agenţilor aşa că aceştia au plecat în urmărirea lui.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Oct 2023   •   08:10

Au reuşit să îl prindă abia după ce au tras un foc de armă în plan vertical. În acel moment, motociclistul s-a speriat, a sărit din mers şi încercat să fugă, dar a fost prins de localnici şi predat poliţiştilor.

Tânărul şofer a rămas doi ani fără permis şi a primit şi o amendă de peste 6.000 de lei pentru depășire neregulamentară, nerespectarea dispozițiilor polițistului rutier, trecerea pe culoarea roșie a semaforului și conducere agresivă. 

Citeşte şi: Accident cumplit în Timiş: Un mort şi trei răniţi, între care un copil de 1 an

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"La data de 12 octombrie a.c., un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce executa activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Calea București, din municipiul Târgu Jiu, a efectuat semnalul regulamentar de oprire al unei motociclete, însă conducătorul acesteia și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia până în localitatea Bengești-Ciocadia, unde unul dintre agenți a executat un foc de avertisment în plan vertical, însă conducătorul motocicletei nu a oprit.

Au fost instituite mai multe filtre de poliție pentru depistarea acestuia, fiind identificat de polițiști în comuna Scoarța.

Polițiștii au stabilit că un tânăr de 19 ani, din orașul Rovinari a condus motocicleta", se arată în comunicatul IPJ Gorj.

×
Subiecte în articol: motociclist focuri de arma IPJ Gorj
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close