Antena 3 CNN Actualitate Locale Om de afaceri din Sibiu, în comă la spital, după ce a fost bătut cu bestialitate de câțiva indivizi care l-au jefuit

Om de afaceri din Sibiu, în comă la spital, după ce a fost bătut cu bestialitate de câțiva indivizi care l-au jefuit

Un om de afaceri din Sibiu se află în comă la spital, după ce a fost bătut cu bestialitate în propria vilă. Fiica şi iubita lui se aflau şi ele în casă. Hoţii au plecat cu bunuri de lux.

Om de afaceri din Sibiu, în comă la spital, după ce a fost bătut cu bestialitate de câțiva indivizi care l-au jefuit
Sursa foto: GettyImages
de Roxana Mihăiescu    |    06 Noi 2023   •   23:34

Incidentul a avut loc luni dimineața, pe data de 6 noiembrie. Omul de afaceri în vârstă de 55 de ani locuiește împreună cu soția și cu fiica acestuia în vârstă de 23 de ani, într-o casă din centrul orașului Sibiu. 

Trei bărbați, care purtau cagule și aveau și un pistol, au intrat peste omul de afaceri și familia acestuia, după ce au găsit un geam deschis și au reușit să pătrundă în locuință.

Infractorii l-au lovit pe bărbat de mai multe ori, enervați că nu găsesc bani și obiecte de valoare. În tot acest timp, iubita şi fiica lui din altă căsătorie se aflau la etaj.

Fiica bărbatului, în vârstă de 23 de ani, ar fi coborât la un moment dat să vadă ce se întâmplă şi ar fi fost ameninţată cu arma.

Într-un final, cei trei agresori au găsit câteva ceasuri de valoare și au fugit. Partenera de viață a bărbatului a sunat imediat la 112, care le-a povestit poliţiştilor că s-a ascuns într-un dulap când a auzit gălăgie la parter.

Citește și: O familie de români, arestată în SUA, după ce ar fi folosit un copil de 10 ani pentru o serie de jafuri

Mai multe echipaje de poliție și de salvare au ajuns la domiciliul omului de afaceri. Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă, fiind internat la ATI, în comă profundă, intubat şi ventilat mecanic. Medicii sunt în continuare rezervaţi privind şansele sale de supravieţuire.

”Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tentativă la omor calificat și tâlhărie calificată. Trei persoane de sex masculin, cu cagule, au pătruns într-un imobil pentru a sustrage bunuri. Proprietarul, în vârstă de 50 de ani, a fost agresat de ei”, a declarat Ruginosu Mihaela, prim procuror adjunct, Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.


 

×
Subiecte în articol: om de afaceri aeroport sibiu jaf
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close