Antena 3 CNN Actualitate Locale Protest și scandal la un liceu din Constanța, după ce o profesoară a refuzat să încheie mediile elevilor

Protest și scandal la un liceu din Constanța, după ce o profesoară a refuzat să încheie mediile elevilor

Situaţie-limită la un liceu din Constanţa: elevii protestează pentru că o profesoară nu le încheie mediile.

Protest și scandal la un liceu din Constanța, după ce o profesoară a refuzat să încheie mediile elevilor
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    20 Iun 2023   •   13:31

Protest şi tensiunea majoră într-un liceu din Constanţa după ce o profesoară de biologie a refuzat să incheie mediile elevilor din clasele a IX-a și a X-a.

Elevii stau în clase sau pe holuri și așteaptă cu sufletul la gură ca profesoara să să se decidă și să le încheie mediile. Se pare că nu este pentru prima oară când face acest lucru. A mai predat și la un alt liceu din Constanța și acolo ar fi abordat aceeași atitudine la un moment dat.

Cert este că, din păcate, situația elevilor nu poate fi rezolvată decât de ea, pentru că este titular pe catedră și conform legii, doar ea poate încheia mediile.

Directoarea liceului s-a deplasat deja la Inspectoratul Școlar Județean și i-a adus la cunoscut această situație șefului ISJ Constanța.

Urmează ca împotriva profesoarei să se ia, evident, o măsură disciplinară, dar mai important decât acest lucru în momentul de față este ca ea să vină și să încheie mediile.

Cadrul didactic este acuzat și că are o atitudine nepotrivită față de de elevi. Se pare că și în timpul anului, pe parcursul orelor, i-a jignit, a țipat la ei și a refuzat de foarte multe ori să treacă notele în catalog, fie că vorbim de catalogul online, fie că vorbim de catalogul fizic. Obișnuia să treacă notele mai degrabă într-un caiet al dânsei decât în catalog, așa cum ar fi trebuit.

×
Subiecte în articol: elevi medii profesoara liceu protest Constanța
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close