Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi pui de bufniţă, salvaţi de pompierii din Oradea după ce au rămas blocaţi într-un coş de fum

Doi pui de bufniţă, salvaţi de pompierii din Oradea după ce au rămas blocaţi într-un coş de fum

Operațiune de salvare emoționantă la Oradea. Doi pui de bufniță, care au rămas blocați în coșul de fum al unei case, au fost scoși în siguranță de pompieri.

Doi pui de bufniţă, salvaţi de pompierii din Oradea după ce au rămas blocaţi într-un coş de fum
Sursa foto: ISU Bihor
de Ioana Mircea    |    25 Mar 2024   •   00:02

Pompierii din Oradea au intervenit prompt, vineri, pentru a salva viața a doi pui de bufniță, care rămăseseră blocați într-un coș de fum al unei case de pe strada Frunzișului din oraș.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu puii de bufniță salvați.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Conform informațiilor furnizate de purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana, locotenent-colonelul Camelia Roșca, incidentul a fost semnalat la numărul de urgență 112 în jurul orei 11:25.

Echipajele de intervenție de la Detașamentul 2 Oradea au ajuns rapid la fața locului și au acționat cu promptitudine pentru salvarea celor două păsări. Cu o atenție deosebită, pompierii au evacuat cei doi pui de bufniță din gura de vizitare a coșului de fum.

După salvare, puii de bufniță au fost transportați la Grădina Zoologică din Oradea, unde vor primi îngrijiri și vor fi monitorizate pentru recuperare, potrivit ebihoreanul.ro.

×
Subiecte în articol: Oradea
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close