Antena 3 CNN Actualitate Locale Sute de persoane la coadă pentru shaorma gratis, în Cluj. Oferta de Black Friday 2023 care a blocat un trotuar din centrul orașului

Sute de persoane la coadă pentru shaorma gratis, în Cluj. Oferta de Black Friday 2023 care a blocat un trotuar din centrul orașului

Sute de oameni, majoritatea tineri, au format o coadă uriașă pe trotuar, în fața unui fast-food din centrul orașului Cluj Napoca.

Sute de persoane la coadă pentru shaorma gratis, în Cluj. Oferta de Black Friday 2023 care a blocat un trotuar din centrul orașului
de Mia Lungu    |    Cosmin Criste    |    10 Noi 2023   •   15:44

Sute de clujeni s-au îngrămădit vineri la un fast food din centrul orașului. De Black Friday 2023, cei de la local oferă o shaorma gratis celor care le trec pragul între orele 14:00 - 17:00.

Anunțul ofertei a fost făcut pe rețelele de socializare, iar în scurt timp trotuarul, de altfel destul de lat, din fața fast-food-ului, a devenit neîncăpător.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pofticioșii s-au înscris inițial pe site-ul restaurantului, apoi tinerii, în mare parte elevi, dar și câțiva adulți, s-au așezat la coada imensă.

Personalul localalului lucrează aproape fără să răsufle pentru a face față cererii imense, cum nu s-a mai văzut vreodată.

×
Subiecte în articol: shaorma gratis Cluj Black Friday 2023 coada
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close