Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânărul din Vaslui, care a atacat cu maceta două vecine pentru a-şi răzbuna tatăl mort, a fost prins de poliţişti

Tânărul din Vaslui, care a atacat cu maceta două vecine pentru a-şi răzbuna tatăl mort, a fost prins de poliţişti

Tânărul din judeţul Vaslui, care a intrat în casa a două femei, mamă şi fiică, şi le-a atacat cu o macetă pentru a-şi răzbuna tatăl mort, a fost prins de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore.

Tânărul din Vaslui, care a atacat cu maceta două vecine pentru a-şi răzbuna tatăl mort, a fost prins de poliţişti
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Noi 2023   •   11:14

Agresorul se ascundea în casa unei rude dintr-o altă localitate. Aseară, poliţiştii au reușit să-l identifice și să-l rețină. 

El a fost condus în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, iar astăzi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui în vederea dispunerii unor măsuri preventive. 

Victimele povestesc că tânărul, în vârstă de 20 de ani, a intrat peste ele în casă cu o macetă şi s-a năpustit asupra lor. S-a întâmplat în localitatea Poienești-Deal, comuna Poienești din județul Vaslui.

Agresorul, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a intrat peste cele două în casă înarmat cu un cuțit, pe fondul unui conflict mai vechi între familii.

Mama acestuia a avut o relație de câțiva ani cu fiul bătrânei de 72 de ani, lucru pe care băiatul se pare că nu îl accepta, tatăl său fiind mort. Atacul pare lipsit de sens având în vedere că iubitul mamei sale, un bărbat de 43 de ani, este arestat de câteva luni după ce l-a omorât cu un par pe bunicul lui.

Tânărul a reușit să o rănească grav în zona gâtului pe proprietară. Numai intervenția fiicei, o femeie în vârstă de 43 de ani aflată în aceeași cameră, i-a salvat viața, însă s-a ales și ea cu tăieturi adânci la mâini.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Vorbeam la telefon, stăteam pe canapea. Deodată a intrat un băiat blond cu geacă neagră cu un cuțit mare așa. Prima dată s-a dus la mama, la capul ei, cuțitul îl avea deasupra. Nu știu cum s-a întâmplat, mama s-a ridicat, m-am ridicat și eu. El a dat masa de pământ. A venit și mama de pământ și el deasupra ei, cu cuțitul, dădea unde apuca. Eu m-am aplecat să o apăr pe ea și l-am agățat cu mâinile, să țin de cuțit, dar a tras până la urmă", a povestit fiica bătrânei.

Suspectul a fost căutat pe dealurile din împrejurimi, dar și la rude.

Este este acuzat de violare de domiciliu și loviri și alte violențe.

×
Subiecte în articol: Poienești-Deal Vaslui
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close