Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi modificări pe DN1, pentru fluidizarea traficului. Va fi construit un pasaj subteran pe Valea Prahovei

Noi modificări pe DN1, pentru fluidizarea traficului. Va fi construit un pasaj subteran pe Valea Prahovei

Consiliul Județean Prahova planifică să efectueze noi modificări pe Drumul Național 1 pentru fluidizarea traficului.

Noi modificări pe DN1, pentru fluidizarea traficului. Va fi construit un pasaj subteran pe Valea Prahovei
Sursa foto: Facebook I Info Trafic
de Ioana Mircea    |    18 Oct 2023   •   17:40

Reprezentanții Consiliului Județean Prahova intenționează să semneze un parteneriat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru construirea a două sensuri giratorii și a unui pasaj subteran, pe DN 1, la Sinaia și la Azuga.

Astfel, la Sinaia ar urma să fie construite cele două sensuri giratorii, la intrarea și ieșirea din localitate, respectiv la intersecția DN1 cu Bulevardul Republicii și la intersecția DN1 cu Bulevardul Ferdinand.

Citește și: Data de la care se va putea schia în Poiana Braşov: "Sperăm ca anul acesta să vină iarna mai repede"

"Cele două sensuri giratorii și pasajul subteran vor face parte din toate investițiile de pe Valea Prahovei derulate de Consiliul Județean pentru deblocarea circulației pe Valea Prahovei.

În acest sens, la intrarea din orașul Sinaia și la ieșirea din orașul Sinaia vor fio două sensuri giratorii care vor ajuta la fluidizarea traficului, iar la Azuga o să fie un pasaj subteran care va asigura fluidizarea traficului, nemaintersectându-se circulația de suprafață cu cea de subteran”, a precizat Dumitru Tudone, vicepreședinte Consiliul Județean Prahova, potrivit observatorulph.ro.

×
Subiecte în articol: DN1 prahova
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close