Antena 3 CNN Actualitate Locale Un angajat al Primăriei Timișoara, prins în timp ce copia la un examen | Edilul Dominic Fritz: ”Niște oameni care își bat joc de salariul pe care îl primesc”

Un angajat al Primăriei Timișoara, prins în timp ce copia la un examen | Edilul Dominic Fritz: ”Niște oameni care își bat joc de salariul pe care îl primesc”

Un angajat al Primăriei Timișoara a fost prins în timp ce copia la un examen, folosind o cască.

Un angajat al Primăriei Timișoara, prins în timp ce copia la un examen | Edilul Dominic Fritz: ”Niște oameni care își bat joc de salariul pe care îl primesc”
Sursa foto: Getty Images I arrowsmith2
de Georgiana Adam    |    30 Ian 2024   •   20:30

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, se arată indignat de întreaga situație, susținând că seturile de întrebările nu erau toate standard, prin urmare, nu avea de ce să se foloească de anumite instrumente pentru a copia.

”Azi am prins un angajat al primăriei la copiat. Cu casca în ureche, o vedeți în poză (se poate cumpăra online la 130 de lei).

Angajatul simțea că are nevoie de o cască pentru a răspunde la întrebări precum: enumerați 5 drepturi și libertăți fundamentale din Constituție sau enumerați un punct tare și un punct slab în activitatea biroului din care faceți parte”, a scris marți pe Facebook Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

Edilul a explicat că a început o reorganizare în primărie prin care vor fi eliminate 51 de posturi.

Citește și: Un primar din România a furat centrala şi uşile de la o şcoală și le-a instalat la pensiunea lui. Bărbatul a fost reţinut 

”Acolo unde în aceeași echipă au rămas mai puține posturi decât oameni, toată echipa a fost chemată la un examen scris. În cazul de sus, într-o echipă de 6 oameni în care au fost eliminate două posturi, unul a fost prins la trișat, iar doi n-au știut să răspundă la cele mai simple întrebări”, adaugă primarul.

Primarul se arată revoltat că trebuie să plătească ”niște oameni care își bat joc de salariul pe care îl primesc din banii munciți de toți timișorenii”, a mai completat Dominic Fritz, primarul Timișoarei, notează Mediafax.

×
Subiecte în articol: primarie Timișoara examen
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close