Antena 3 CNN Actualitate Ea este Mihaela, tânăra ucisă ”în vis” de Andrei, iubitul ei: ”Nu mai mișcă! Cred că am omorât-o!”

Ea este Mihaela, tânăra ucisă ”în vis” de Andrei, iubitul ei: ”Nu mai mișcă! Cred că am omorât-o!”

Mihaela și Andrei se mutaseră în casă nouă cu câteva zile înainte de tragedie. Declarațiile bărbatului i-a șocat pe anchetatorii irlandezi.

Ea este Mihaela, tânăra ucisă ”în vis” de Andrei, iubitul ei: ”Nu mai mișcă! Cred că am omorât-o!”
Sursa foto: Facebook
de Laura Dinu    |    15 Noi 2022   •   13:54

Mihaela lucra ca agent de securitate în Irlanda. Părea fericită alături de Andrei, logodnicul ei, iar anul următor urmau să își unească destinele. Vorbise deja să vină în țară să își închirieze rochia de mireasă. Nimic nu prevestea ceea ce avea să se întâmple. 

Logodnicul tinerei susține că totul s-a petrecut în timp ce visa. Ucigașul spune că și-a găsit iubita fără viață, când s-a trezit. Este declarația care i-a șocat și pe anchetatori. 

Cu doar câteva zile înainte, Mihaela ar fi cerut ajutorul unei prietene. 

Tinerii formau un cuplu de 3 ani. De curând își cumpăraseră și o casă în rate, iar săptămâna trecută s-au mutat în noua locuință. Ar fi trebuit să fie un moment de bucurie. Pentru bărbat însă a fost momentul în care a intrat în depresie. 

Sora Mihaelei: El a recunoscut că a omorât-o!

Reporter: El era în depresie? 

Sora Mihaelei: Da, așa mi-a spus o prietenă care mergea zilnic la ei, el a recunoscut că e în depresie. Era și ea agitată pentru situația lui, zicea să îl ducă la un psiholog. 

Reporter: Dar el ce motiv avea să fie în stările astea? 

Sora Mihaelei: Atât știu, că și-a achiziționat o casă nouă și probabil că trebuia să plătească mulți bani. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mihaela i-ar fi cerut ajutorul unei prietene care locuia în zonă. Aceasta din urmă a mers acasă la cei doi tineri români. Câteva zile mai târziu însă avea să fie sunată de rudele Mihaelei. A fost apelul care anunța tragedia. Disperată, femeia l-a sunat pe bărbat.  

Prietena Mihaelei: Ce i-ai făcut fetei? Vorbește odată, pentru că am sunat ambulanța și este pe drum! Sunt chestii serioase! Te rog să vorbești odată! 

Logodnicul: E moartă. Nu mai mișcă. Cred că am omorât-o. 

Prietena Mihaelei: Cum? Ce i-ai făcut? Cum adică crezi că ai omorât-o? Ai lovit-o sau ceva? 

Logodnicul: Am avut un vis în care am visat că o omoram și m-am trezit din vis și ea era moartă! 

Sora Mihaelei: ”Zice că nu a fost conștient când a făcut chestia, treaba respectivă. Sper să nu se întâmple chestia asta, sper să nu scape, că ar fi durerea și mai mare...”.

Nimeni nu se aștepta la această tragedie. În ochii tuturor, cei doi tineri formau un cuplu fericit. Anul viitor aveau să-și unească destinele. 

”De sărbători trebuia să vină acasă și deja am și vorbit să vină să mergem să își închirieze rochia de mireasă”, povestește sora Mihaelei. 

Mihaela lucra ca agent de securitate în Irlanda, iar logodnicul ei era magazioner la un spital. Familia îşi doreşte acum ca bărbatul să plătească pentru fapta sa. Se tem însă că acest lucru nu s-ar putea întâmpla. Avocatul bărbatului a cerut deja o expertiză psihiatrică, iar dacă se va demonstra că avea probleme psihice ar putea scăpa de închisoare. 

×
Subiecte în articol: Irlanda crima
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close