Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre "fenta pe care a făcut-o Băsescu în '96" pentru a scăpa de dosarul "Flota"

Mircea Badea, despre "fenta pe care a făcut-o Băsescu în '96" pentru a scăpa de dosarul "Flota"

Mircea Badea, despre "fenta pe care a făcut-o Băsescu în '96" pentru a scăpa de dosarul "Flota"
18 Feb 2015   •   00:43

Mircea Badea a vorbit în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "În gura presei", despre zvonurile care circulă pe internet, conform cărora fostul preşedinte Traian Băsescu ar fi renunţat la imunitate în anul 1996 pentru a fi investigat cu privire la dosarul "Flota".

"Răspunsul de bun şimţ şi imediat următor este: Hai, sictir! Este atat de stupidă şi neadevărată acestă informaţie. În realitate, Traian Băsescu ştiind câţi proşti se vor năpusti să îl pupe pe nume, pe băs, i-a exploatat într-o manieră... iar proştii s-au dus după fentă, şi încă se mai duc. Băsescu având fibră de şmenar, om de port, a reuşit", a declarat Mircea Badea.

"În '96 Băsescu era în Parlamentul României. Procurorii de la vremea respectivă, i-au zis că a furat flota, iar el a răspuns că renunţă la imunitate. La scurtă vreme după, au venit alegerile, unde Băsescu a intrat din nou în Parlament, cu o nouă imunitate ", a explicat realizatorul emisiunii "În gura presei" "fenta pe care a făcut-o Băsescu în '96" pentru a scăpa de dosarul "Flota".


×
Subiecte în articol: dosarul flota
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close