Antena 3 CNN Actualitate El este Mirel, tânărul care a ucis-o pe Andreea, studenta din Timișoara, după ce ea i-a spus că vrea să se despartă de el

El este Mirel, tânărul care a ucis-o pe Andreea, studenta din Timișoara, după ce ea i-a spus că vrea să se despartă de el

Mirel Dragomir, tânărul din Caraș-Severin, student la Medicină și Teologie, și-a ucis iubita, în vârstă de 21 de ani, fără nicio urmă de regret. Individul ar fi recurs la fapta odioasă din cauza geloziei, este ipoteza luată în calcul de anchetatori.

de Roxana Mihăiescu    |    23 Mar 2024   •   18:48

Mirel Dragomir este principalul suspect în cazul crimei care a avut loc vineri seara în Timișoara.

Andreea avea doar 21 de ani și era studentă la Facultatea de Medicină din Timișoara. Tânăra era într-o relație de aproximativ un an cu Mirel, cel care i-a devenit călău, și el student la Medicină. În paralel, urma și cursurile la Facultatea de Teologie.

Vineri, 22 martie, cei doi s-au întors împreună de la facultate. După ce au ajuns acasă, fata i-ar fi spus că vrea să se despartă. În acel moment, între cei doi a izbucnit o ceartă, iar tânărul ar fi sărit la bătaie.

Orbit de gelozie, tânărul a mers în bucătărie și a luat un cuțit, cu care a început să p lovească.

Când a văzut ca fata nu mișcă, i-a așezat părul în jurul gâtului și a așezat-o întinsă pe pat. A încuiat-o în dormitor, s-a schimbat de haine, s-a spălat și a plecat cu verișoara lui, pe care a luat-o de la Facultatea de Sport și au plecat acasă. Pe drum nu i-a spus nimic acesteia. 

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări imagini cu Mirel Dragomir, tânărul care și-a ucis iubita cu cruzime.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Câteva ore mai târziu, Andreea a fost găsită moartă în apartament.

Descoperirea macabră a fost făcută de una dintre fetele cu care tânăra locuia în apartamentul situat la etajul 6, în zona gării de nord, din Timișoara.

 A încercat să deschidă ușa, iar când a văzut că e încuiată a forțat-o. Când a deschis ușa a văzut-o pe tânăra de 21 de ani, fără suflare întinsă pe pat și cu pete de sânge pe bluză. A sunat imediat la 112. 

Primii care au ajuns la fața locului au fost medicii de pe ambulanță, care din nefericire nu au mai putut face nimic pentru tânăra.

Ba mai mult decât atât, se pare ca aceasta era decedată de mai multe ore. Imediat au fost alertați și criminaliștii.

Individul și-a recunoscut fapta

Mirel Dragomir, în vârstă de 21 de ani, a fost dus la audieri. În fața anchetatorilor, acesta și-a recunoscut fapta și a mărturisit că a recurs la acest gest în urma unui conflict spontan între el și iubita sa, potrivit surselor Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close