Antena 3 CNN Actualitate Extratereştrii au sudat un nou monolit şi l-au plantat pe plaja din Vadu, dar au lăsat urme de roţi pe nisip

Extratereştrii au sudat un nou monolit şi l-au plantat pe plaja din Vadu, dar au lăsat urme de roţi pe nisip

Extratereştrii au sudat un nou monolit metalic şi l-au plantat pe plaja din Vadu, însă s-au dat singuri de gol după ce au lăsat urme roţi pe nisip. După monoliţii apăruţi din senin în deşertul din Utah, apoi undeva în Piatra Neamţ, apoi în California şi în Columbia, o nouă operă de artă a răsărit în România, pe plaja sălbatică de la Vadu.

Extratereştrii au sudat un nou monolit şi l-au plantat pe plaja din Vadu, dar au lăsat urme de roţi pe nisip
de Alin Tarnovschi    |    08 Dec 2020   •   17:06

Farsele cu monoliţi au început în urmă cu câteva săptămâni, în Statele Unite ale Americii, după ce, în timpul unui zbor, un om a observat bucata ciudată de metal undeva într-un canion din deşertul statului Utah.

Povestea a făcut, în scurt timp, înconjurul planetei, şi, după cum era de aşteptat, un monolit asemănător, dar mai de proastă calitate în ceea ce priveşte sudura, dar şi şlefuirea metalului cu flexul, a apărut în România.

La Piatra Neamţ, monolitul a fost plantat de oameni (evident) în apropierea ruinelor cetății dacice Petrodava, pe platoul de pe Bâtca Doamnei. Locul nu a fost aleatoriu, ci special ales pentru încărcătura istorică, astfel că ştirea că un alt monolit ciudat a apărut într-o zonă cu multe mistere istorice a făcut, din nou, înconjurul lumii.

Monolit misterios, descoperit pe un deal în România. Obiectul, identic cu cel găsit recent într-un deșert din America

La fel ca şi primul monolit din Utah, şi bucata metalică din Piatra Neamţ a dispărut peste noapte.

După dispariţia celor doi monoliţi, lucrurile păreau că revin la normal, însă, americanii au plusat. Un nou monolit a răsărit în California, de această dată, şi a dispărut în aceleaşi condiţii misterioase.

Adepţii teoriei conspiraţiei au lansat sute de ipoteze din cele mai ciudate, însă majoritatea au fost de acord că monoliţii sunt de sorginte extraterestră.

În urmă cu câteva zile, un alt monolit, de această dată de aur, a apărut în Columbia. Dacă la noi sudura a fost făcută în grabă şi monolitul părea a fi adus de la un centru de colectare a deşeurilor feroase, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi în ţara lui Pablo Escobar. În cazul lor, monolitul a fost de aur.

Monolit plantat pe plaja din Vadu

Un nou monolit răsărit în România, pe plaja din Vadu

Inspiraţi de legenda care s-a dezvoltat în jurul monoliţilor din întreaga lume, mai mulţi tineri cu aptitudini tehnice au construit un obiect asemănător, de această dată sudurile fiind ceva mai fine.

Astfel, noaptea trecută, "extratereştrii" din Constanţa au pus monolitul în maşină, au mers pe plaja sălbatică de la Vadu, acolo unde ar fi trebuit să fie observaţi de poliţiştii de frontieră cu ajutorul tehnicii cu vedere pe timp de noapte, şi au plantat monolitul în nisip.

Au săpat o groapă pe plajă, la fel ca cele făcute de copii vara, doar că lopeţile au fost de această dată de oameni mari, au plantat monolitul, au făcut câteva poze şi chiar un clip video, apoi s-au făcut nevăzuţi.

Însă, extratereştrii au uitat să şteargă urmele roţilor lăsate pe nisip, astfel că tot misterul a dispărut. În ultimul rând, extratereştrii proprietari ai monolitului ne-au trimis pe mail imaginile.

×
Subiecte în articol: monolit plaja Vadu
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close