Antena 3 CNN Actualitate Imagini cu primele momente de după explozia de la Călimăneşti, surprinse de martori și camere de supraveghere

Imagini cu primele momente de după explozia de la Călimăneşti, surprinse de martori și camere de supraveghere

Momentul exploziei de la Călimăneşti și clipele de după deflagrație au fost surprinse pe mai multe pe camere de supraveghere instalate în zonă, dar și de martori. Atenție, imagini cu impact emoțional!

Imagini cu primele momente de după explozia de la Călimăneşti, surprinse de martori și camere de supraveghere
de Mia Lungu    |    21 Sep 2023   •   11:59

Explozia urmată de incendiu din zona Călimănești a fost anunțată la ora 01.12, în dispeceratul IPJ Vrancea, prin apel la 112. A fost sesizat un incendiu puternic în apropiere de Drumul Național 2 E 85.

La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție care au constatat că incendiul se manifesta în zona în care se efectuau lucrări la autostradă.

Un dosar penal a fost deschis în urma exploziei urmate de incendiu de pe Autostrada A7, din județul Vrancea, în urma căreia patru oameni au murit și cinci au fost răniți. Se fac cercetări pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, distrugere și neluarea măsurilor de securitate în muncă.

Atenție, imagini cu impact emoțional!

"Polițiști rutieri și de ordine publică au acționat pe Drumul Național 2 E 85 și arterele secundare, între Călimănești și Mărășești, pentru fluidizarea traficului și asigurarea unui perimetru de siguranță. (...)

La locul producerii, din cursul nopții, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Vrancea, se află o echipă complexă formată din ofițeri specialiști - Serviciul Investigații Criminale și criminaliști care efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

În această cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, distrugere, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă precum și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, a transmis, joi, Poliția Vrancea.

Patru oameni au murit și cinci au fost răniți, în noaptea de miercuri spre joi, în localitatea Călimănești, județul Vrancea, după o explozie urmată de incendiu la magistrala de gaz din zona Autostrăzii A7. Victimele erau angajați ai societății care executa lucrările la Autostrada Moldovei.

Două elicoptere SMURD de la București și Galați au asigurat transportul a două dintre victime de pe Aeroportul Bacău la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni din București, respectiv Spitalul Clinic de Urgență București.

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close