Antena 3 CNN Actualitate Nuţu Cămătaru va fi eliberat pe 9 iunie, însă ar putea fi trimis din nou în arest

Nuţu Cămătaru va fi eliberat pe 9 iunie, însă ar putea fi trimis din nou în arest

Nuţu Cămătaru va fi eliberat pe 9 iunie, însă ar putea fi trimis din nou în arest
08 Iun 2010   •   11:54

Ion Balint, zis Nuţu Cămătaru, urmează să fie eliberat miercuri, 9 iunie, din Penitenciarul Jilava, după ce şi-a ispăşit pedeapsa de şase ani de închisoare, informează Mediafax. Acesta fusese condamnat pentru fapte de corupţie cu violenţă şi crimă organizată. Nuţu Cămătaru s-ar putea întoarce, însă, în scurt timp după gratii, întrucât a mai fost condamnat anul trecut într-un alt dosar.

Printre infracţiunile comise de fraţii Cămătaru se numără sechestrare de persoane, înşelăciune şi proxenetism.

Nuţu Cămătaru a făcut de-a lungul timpului mai multe cereri de eliberare condiţionată, însă niciuna nu a fost admisă. Acum, după ispăşirea pedepsei, acesta urmează să părăseacă Penitenciarul Jilava, unde a fost transferat ultima dată.

Nuţu Cămătaru ar putea fi trimis, însă, din nou după gratii. Anul trecut, Tribunalul Bucureşti i-a condamnat pe fraţii Sile şi Nuţu Cămătaru la 15 şi, respectiv, 13 ani de închisoare pentru infracţiuni cu violenţă, proxenetism, cămătărie şi trafic de persoane. Procesul se află pe rolul Curţii de Apel Bucureşti, care are termen de judecată stabilit pentru data de 21 iunie.

Cercetarea judecătorească în acest caz a fost finalizată. Cu toate acestea, procesul nu a putut fi încheiat, pentru că, la ultimul termen de judecată, unul dintre inculpaţi nu s-a putut prezenta. Este vorba despre Alexandru Costache, care era minor la data când ar fi săvârşit infracţiunile şi care şi-amotivat absenţa prin faptul că urmează un tratament psihiatric.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: nutu camataru eliberare penitenciar Jilava
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close