Antena 3 CNN Actualitate O fetiţă de 12 ani a născut în tabără, după un travaliu de două ore

O fetiţă de 12 ani a născut în tabără, după un travaliu de două ore

O fetiţă de 12 ani a născut în tabără, după un travaliu de două ore
Sursa foto: foto: pixabay.com
28 Iul 2016   •   15:09

O fetita de 12 ani era in tabara cand, la un moment dat, a inceput sa se planga de dureri de burta. Profesorii i-au dat pastile de stomac, dar degeaba! AU avut un soc cand au vazut ce i s-a intamplat copilei peste 2 ore, potrivit kanald.ro.

Cazul de mai jos s-a petrecut in Olanda si a devenit cunoscut pe plan local, starnind dezbateri aprinse la nivelul intregii tari.

Totul s-a intamplat in timpul unei tabere scolare cand, pe drum, o eleva de 12 ani a inceput sa se planga de dureri puternice de burta. Initial profesorii i-au administrat niste pastile de stomac, dar acestea nu au avut niciun efect.

Dimpotriva, durerile se amplificau pe masura ce timpul trecea. In cele din urma insotitorii au sunat la numarul de urgenta si au solicitat serviciile unei ambulante.

Cand medicii au ajuns la fata locului, dupa o serie de consultari au realizat un lucru la care nimeni nu se astepta, nici chiar tanara de 12 ani: aceasta urma sa nasca.

Totul a fost cu atat mai ciudat cu cat fata nu a prezentat niciun semn pana in acel moment, nici macar burta nu i se marise.

Din fericire totul s-a terminat cu bine iar bebelusul, cat si mama sunt in afara oricarui pericol. Parintii au fost socati la aflarea vestii si incearca sa isi dea seama cum a fost posibil asa ceva.

 

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close