Antena 3 CNN Actualitate Orașul în care se redeschide cel mai mare parc de aventură din România. Principalele atracții ale zonei de agrement

Orașul în care se redeschide cel mai mare parc de aventură din România. Principalele atracții ale zonei de agrement

Cel mai mare parc de aventură din România își redeschide porțile după pauza avută pe perioada sezonului rece.

Orașul în care se redeschide cel mai mare parc de aventură din România. Principalele atracții ale zonei de agrement
Sursa foto: Facebook | Costel Fotea
de Ioana Mircea    |    13 Apr 2024   •   17:01

După o pauză de iarnă, vineri, 26 aprilie, cel mai mare parc de aventură din România își deschide din nou porțile în inima Pădurii Gârboavele, situată la doar 15 kilometri de orașul Galați. Cu o suprafață de peste opt hectare, acest complex de agrement oferă o varietate de trasee și activități pentru toți iubitorii de adrenalină și natură.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu cel mai mare parc de aventură din România.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Programul de funcționare al EscapeLand rămâne neschimbat, de miercuri până duminică, între orele 10,00 și 20,00, iar accesul este permis și în sărbătorile legale, inclusiv în minivacanța 1-6 mai.

"Redeschidem cel mai mare parc de aventură din zonă înainte de Sarbătorile Pascale. Astfel, de vineri, 26 aprilie, toţi iubitorii de adrenalină, care vor să aibă parte de experienţe inedite şi de relaxare în aer liber, pot să vină şi să încerce cele 15 trasee de aventură din Pădurea Gârboavele. Anul trecut, în primul an de funcţionare, Parcul Aventura a avut aproximativ 14.000 de vizitatori.

Lucrăm intens la ultimele pregătiri pentru marea redeschidere, dar şi la extinderea parcului cu noi şi noi atracții-bobul suspendat, peste 7 kilometri de piste de biciclete, locuri de joacă, un turn de căţărare şi spaţii de relaxare pentru adulţi”,a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, pe pagina sa de Facebook.

Pentru a ajunge în parcul de aventură, turiștii trebuie să urmeze DN26 până la intersecția cu DN24D, o călătorie ce se parcurge în aproximativ 10 minute din orașul Galați.

×
Subiecte în articol: parc de aventură Galați
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close