Antena 3 CNN Actualitate Pensia pe care o primeşte maestrul Tudor Gheorghe de la statul român

Pensia pe care o primeşte maestrul Tudor Gheorghe de la statul român

Maestrul Tudor Gheorghe a vorbit într-un interviu acordat realizatorului Antena 3 Mihaela Bîrzilă, despre patriotism, despre viitor, dar şi despre cum a ajuns societatea să fie dezbinată din cauza crizelor care au îngenunchiat România. Cu acest prilej, rapsodul a dezvăluit şi ce pensie primește de la stat.

Pensia pe care o primeşte maestrul Tudor Gheorghe de la statul român
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    06 Feb 2022   •   18:10

"Nu cred că ne ţine cineva. Că vezi doamne, de afară ni se pun piedici. Nu.

Noi suntem cu cozile noastre de topor, noi suntem cei care ne-am vândut ţara şi am făcut-o pe gratis pentru interese meschine, minore ale unor indivizi care, este adevărat că s-au îmbogățit şi ei şi copiii şi strănepoții lor, şi nu o să-i judece nimeni, din păcate.

Dar asta este viaţa. Eu cred însă că această ţară mai are resurse, nu din punct de vedere material. Că resurse există sub pământul ăsta.

Se ştie că avem gaze, avem potențial energetic foarte mare. Avem un potențial creator extraordinar. Asta trebuie speculat, cu asta trebuie noi să ne ducem în străinătăţuri", spune maestrul Tudor Gheorghe.

Întrebat dacă l-au speriat facturile la energie şi gaze, rapsodul a spus: 

„Am marea șansă că nu am noțiunea lor. Nu ştiu despre ele. Mi le plătește fiul. Ei se ocupă, eu nu am noțiunea banilor". 

Pensia pe care o primește maestrul Tudor Gheorghe de la statul român

„Am o pensie bună asigurată de la stat, cred că vreo 3.000 de lei liniștiți dacă îmi şi măresc acuma.Pentru un artist este o pensie bună", a dezvăluit maestrul Tudor Gheorghe care a reamintit de nedreptățile la care sunt supuși artiștii făcând aluzie la actorul Alexandru Arşinel în scandalul iscat cu primarul general al Capitalei Nicuşor Dan. 

 

 

×
Subiecte în articol: Tudor Gheorghe pensie
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close