Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Mariana Câmpeanu a avut accident vascular sâmbătă, i-am spus să stea liniştită în aceste două zile

Ponta: Mariana Câmpeanu a avut accident vascular sâmbătă, i-am spus să stea liniştită în aceste două zile

Ponta: Mariana Câmpeanu a avut accident vascular sâmbătă, i-am spus să stea liniştită în aceste două zile
Sursa foto: Foto: arhivă Antena 3
de S.T.    |    24 Feb 2014   •   14:26

Mariana Câmpeanu a suferit un accident vascular cerebral sâmbătă. Premierul Victor Ponta a declarat că ştie despre această problemă de sănătate a ministrului Muncii şi că a avut astăzi o discuţie cu aceasta, în urma căreia s-a stabilit că Mariana Câmpeanu NU va demisiona din Guvern.

"Îmi pare foarte rău. Mi-a spus că a avut un accident vascular sâmbătă şi chiar am rugat-o şi e foarte bine că merge, să aibă grijă, pentru că sâmbătă i s-a întâmplat acest lucru. De fapt, tema discuţiei noastre a fost tocmai acest necaz de sănătate pe care îl are şi am rugat-o să stea liniştită în aceste două zile", a precizat Ponta.

El şi-a exprimat speranţa ca PNL să rămână la guvernare, arătând că, în această situaţie, şi Mariana Câmpeanu va rămâne ministru.

"Sper ca PNL să rămână la guvernare şi atunci rămâne şi doamna Câmpeanu. Dacă PNL va decide altfel, evident că şi doamna Câmpeanu va urma decizia PNL", a spus premierul Victor Ponta.


×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close