Antena 3 CNN Actualitate Poșta România, reacţie la scandalul taloanelor de pensii cu pliante PNL: "Se suspendă serviciul Postmesager pentru materiale cu caracter politic"

Poșta România, reacţie la scandalul taloanelor de pensii cu pliante PNL: "Se suspendă serviciul Postmesager pentru materiale cu caracter politic"

Poşta Română a reacţionat la solicitarea PSD cu privire la "serviciul special de capsare" a materialelor de propagandă politică de taloanele de pensii distribuite pensionarilor.

Poșta România, reacţie la scandalul taloanelor de pensii cu pliante PNL: "Se suspendă serviciul Postmesager pentru materiale cu caracter politic"
Sursa foto: Facebook Poşta Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Ian 2024   •   22:51

Mai mulţi pensionarii din Lugoj au primit taloanele de pensii capsate cu pliante de propagandă politică.

Demersul a fost denunțat de Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, care l-a acuzat pe liderul PNL Timiș, Alin Nica, într-o postare pe Facebook, că folosește Poșta Română și angajații ei pentru a-și face campanie electorală.

PSD a transmis vineri o solicitare reprezentanților Poștei Române și ai Casei Naționale de Pensii Publice cu privire la "serviciul special de capsare” a materialelor de propagandă politică de taloanele de pensii distribuite unor pensionari.

Astfel, social-democrații îi avertizează pe șefii Poștei Române și Casei Naționale de Pensii Publice "să se abțină să-și depășească atribuțiile legale pentru că acordarea unor foloase necuvenite unui partid politic este sancționată de lege”.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi găsi mai multe imagini cu taloanele de pensii capsate împreună cu pliantele

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Urmare acestui scandal, Poşta Română a anunțat că începând de vineri suspendă serviciul Postmesager pentru materiale cu caracter politic. 

"În urma informațiilor apărute în presă cu privire la implicarea companiei în distribuirea de materiale cu caracter politic, Compania Națională "Poșta Română” a luat decizia, în baza prevederilor legale, de a suspenda temporar serviciul Postmesager pentru materiale cu caracter politic.

Poșta Română, cu o vechime de 162 de ani în slujba cetățenilor, ține la reputația și la prestigiul său, fiind o companie care susține valorile democratice și nu dorește să fie asociată cu niciun partid politic”, susține compania, într-un comunicat de presă postat pe site-ul insituţiei. 

 

 

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close