Antena 3 CNN Actualitate Preot din Iași prins cu amanta, șantajat de soțul femeii: ”Tu m-ai cununat, tu mă divorțezi!”

Preot din Iași prins cu amanta, șantajat de soțul femeii: ”Tu m-ai cununat, tu mă divorțezi!”

Preotul Bogdan Orzetic, în vârstă  de 46 ani, parohul de la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Scobâlţeni, Iași, a fost surprins cu amanta, o femeie de 26 ani, chiar de către soţul acesteia.

Preot din Iași prins cu amanta, șantajat de soțul femeii: ”Tu m-ai cununat, tu mă divorțezi!”
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iul 2022   •   09:23

Bărbatul l-a şantajat pe preot cu 10.000 de euro pentru a nu divulga legătura cu soţia sa.

”Alexandra este în mașină. E umflată toată de la bătaie… Părinte, hai să n-o lungim știu tot. Dumneata m-ai cununat, tot dumneata mă divorțezi. Eu vreau 20.000 de euro”, spune soțul înșelat.

Gheorghe Scrijan-Nicăi, în vârstă de 52 ani, i-a surprins pe cei doi în toiul acţiunii.

Femeia s-a dus la poliţie unde a depus plângere şi a cerut emiterea unui ordin de protecţie împotriva soţului violent. 

Soțul femeii a fost arestat preventiv la finalul săptămânii trecute, în urma unei cereri formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi şi avizată de magistraţi, informează 7iasi.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală nr. 7762/P/2022, în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Scrijan Nicăi Gheorghe.

Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, prev. de art. 207 alin. (2) şi (3) Cod penal şi violenţă în familie în forma continuată, prev. de art. 199 alin. (1) rap. la art. 193 alin. (2) Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. (1) Cod penal (3 acte materiale), toate cu aplicarea art. 38 alin. (1) Cod penal, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23.07.2022 şi până la data de 21.08.2022, inclusiv. În baza art. 230 alin. (1) Cod procedură penală, dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Scrijan-Nicăi Gheorghe, cu datele de stare civilă sus-menţionate”, se arată în decizia magistraţilor de la Judecătoria Iaşi.

×
Subiecte în articol: Iași preot amanta
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close