Antena 3 CNN Actualitate Proiectul de lege care prevede majorarea salariilor angajaților CNAS a fost adoptat de Camera Deputaţilor

Proiectul de lege care prevede majorarea salariilor angajaților CNAS a fost adoptat de Camera Deputaţilor

Proiectul de lege care permite majorarea salariilor angajaților din Casele de Asigurări de Sănătate a fost adoptat în Parlament. Mii de angajaţi ai CNAS din toată ţara au venit în Bucureşti pentru a protesta în faţa Guvernului, nemulţumiţi că nu au mai primit nicio mărire de salariu în ultimii cinci ani.

de Mădălina Ignat    |    14 Noi 2023   •   13:05

Este bucurie mare printre angajaţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Proiectul de lege care permite majorarea salariilor angajaților din CNAS a fost votat de către deputaţi, cu 203 voturi "pentru".

Oameni din mai multe zone ale ţării au venit în Bucureşti pentru a protesta, în cazul în care proiectul de lege nu ar fi fost adoptat.

Camera Deputaților a adoptat, în calitate de for decizional, proiectul de lege cu 203 voturi "pentru", unul "împotrivă" și 55 de "abțineri".

Angajaţii CNAS aveau de gând să protesteze în faţa Guvernului, dar acest lucru nu se va mai întâmpla. Oamenii sunt fericiţi, întrucât proiectul de lege a trecut, iar salariile le vor fi mărite.

Salariații din acest domeniu sunt nemulțumiți de faptul că salariile nu au mai crescut din 2018.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close