Antena 3 CNN Actualitate Protest inedit la Guvern: Un antreprenor a decis să alerge timp de 14 ore în jurul Palatului Victoria, nemulţumit de politica privind IMM-urile

Protest inedit la Guvern: Un antreprenor a decis să alerge timp de 14 ore în jurul Palatului Victoria, nemulţumit de politica privind IMM-urile

Antreprenorul Cosmin Răileanu aleargă, miercuri, 14 ore în jurul Guvernului, pentru a atrage atenţia asupra impactului legii 296/2023 pentru întreprinderile mici şi mijlocii.

Protest inedit la Guvern: Un antreprenor a decis să alerge timp de 14 ore în jurul Palatului Victoria, nemulţumit de politica privind IMM-urile
Sursa foto: Facebook - Cosmin Raileanu
de Dana Musceleanu    |    08 Noi 2023   •   11:33

Cosmin Răileanu a decis să alearge, miercuri, 14 ore în jurul Palatului Victoria, într-o iniţiativă civică de conştientizare a impactului legii 296/2023 pentru întreprinderile mici şi mijlocii asupra antreprenorilor şi liber profesioniştilor din România.

Omul de afaceri îşi propune să sublinieze povara pe care noile reglementări fiscale şi economice o impun antreprenorilor şi liber profesioniştilor din România.  

"Văd nedreptate în jurul meu şi pentru asta am venit la Guvern, să trag un semnal de alarmă printr-un efort de 14 ore de alergare în jurul acestuia. Cred cu tărie că impactul noilor măsuri legislative îngrădeşte ireversibil spiritul antreprenorial”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a lui Cosmin Răileanu.

"Un antreprenor transpiră zilnic muncind în medie 14 ore" 

Antreprenorul precizează că aceste măsuri vor avea impact asupra a câteva milioane de români activi.

„Cred că este momentul să ne transformăm cu toţii şi cred că se poate dacă avem principii sănătoase, nu doar în mediul antreprenorial, dar şi în cel politic şi guvernamental. Pentru că un antreprenor transpiră zilnic muncind în medie 14 ore pentru afacerea lui, din care 10 ore alimentează cu bani statul”, mai spune Răileanu.

Într-un efort de a atrage atenţia asupra efectelor legii 296/2023 pentru IMM-uri, Cosmin Răileanu aleargă azi în jurul Guvernului României, începând cu ora 7:00.

Cosmin Răileanu, antreprenor şi alergător de anduranţă, cunoscut pentru participarea sa la „Imperiul Leilor” şi ca speaker la TEDx Băneasa, va folosi acest protest pentru a sublinia necesitatea unei mai bune înţelegeri şi sprijin din partea clasei politice pentru sectorul IMM-urilor.

Legea 296/2023 este cea privind măsurile fiscal-bugetare pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea în Parlament în luna octombrie.

×
Subiecte în articol: palatul victoria protest IMM
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close