Antena 3 CNN Actualitate Record de spectatori la UNTOLD, în a doua seară de festival. Peste 115.000 de oameni la concertul Imagine Dragons

Record de spectatori la UNTOLD, în a doua seară de festival. Peste 115.000 de oameni la concertul Imagine Dragons

Record de spectatori vineri seară la Untold. 115.000 de oameni ar fi fost prezenți pe Cluj Arena.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Aug 2023   •   17:58

Cea de-a doua seară a celui mai mare festival muzical din România, Untold, a stabilit un nou record – 115.000 de oameni s-au strâns în centrul Clujului pentru a se distra și pentru a se bucura de muzica bună.

Fanii au venit și cu patru ore înainte să prindă un loc în fața scenei sau pe scaunele din tribune pentru a-i vedea pe americanii de la Imagine Dragons care au concertat în ziua doi a festivalului Untold.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

A fost cu adevărat înghesuială mare pe arena clujeană, așa cum nu s-a mai întâmplat în alții ani, fie că a cântat Robbie Williams sau a mixat Armin van Buuren, regele Untold, scrie Actual de Cluj.

Program UNTOLD 2023

Citește și: Cât costă cel mai scump burger din lume. Acesta se vinde la Cluj, iar prețul este colosal

Sâmbătă, 5 august, DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, și unul dintre cei mai inovatori artiști, suedezul Eric Prydz, sunt parte din line-up-ul stelar al celei de-a 8-a ediții a festivalului Untold.

Cei doi sunt headlinerii zilei de sâmbătă, împreună cu French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc.

Armin van Buuren și David Guetta vor urca pe scenă duminică

Duminică, 6 august, va oferi fanilor emoția revenirii în mainstage-ul de festival a unui dintre cei mai iubiți artiști, Armin van Buuren. David Guetta, DJ-ul care domină în cultura dance în ultimii ani, revine pe scena principală a festivalului Untold. Ferg, Years & Years și Fedde le Grand, sunt numele care completează line-up-ul zilei de duminică.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close