Antena 3 CNN Actualitate Româncele filmate alături de o fetiţă la Viena nu au legătură cu Danka, micuţa dispărută în Serbia: "Este groaznic prin ceea ce trec!"

Româncele filmate alături de o fetiţă la Viena nu au legătură cu Danka, micuţa dispărută în Serbia: "Este groaznic prin ceea ce trec!"

Poliţiştii austrieci au reuşit să dea de urma uneia dintre femeile filmate la Viena alături de un copil care semăna cu Danka. Chiar ea a sunat autorităţile după ce acestea făcuseră apel la oameni pentru găsirea fetiţei dispărute.

de Andreea Borboros    |    04 Apr 2024   •   11:21

După ce au fost la ea acasă, poliţiştii au aflat că, într-adevăr, este româncă, aşa cum se presupunea, iar fetiţa cu care a fost surprinsă e chiar copilul ei.

Având în vedere răspunsul primit din partea Poliţiei din Austria, autorităţile din Serbia continuă verificările în localitatea de unde se presupune că a dispărut Danka, fetiţa în vârstă de doi ani.

La faţa locului, au venit şi criminaliştii care în continuare au alături de ei câini de urmă.

Vestea că micuţa de doi ani care apare în imaginile surprinse la sfârşitul săptămânii la Viena nu este Danka aduce multă supărare în rândul comunităţii din Serbia, asta pentru că dacă până acum oamenii sperau că micuţa este în viaţă, acum sunt iarăşi semne de întrebare cu privire la dispariţia acesteia.

Totodată, astăzi, la Poliţia din Serbia mai mulţi martori vor fi duşi la audieri în încercarea de a descoperi indicii care ar putea să ducă la găsirea copilei.

Una dintre femeile care apar în videoclipul filmat la sfârşitul săptămânii trecute de un cetăţean sârb, o româncă în vârstă de 36 de ani, stabilită la Viena a declarat, pentru site-ul austriac Kosmo, faptul că acele imagini o suprind în momentul în care ea, alături de mama ei şi fiica sa plecau într-o excursie în Ţara Galilor, dovedind Poliţiei din Austria că fetiţa nu este Danka.

Continuă misterul în cazul micuţei Danka. Întreaga comunitate din Serbia este şocată de faptul că sunt 10 zile de la dispariţia copilei şi nimeni nu ştie nimic de ea.

×
Subiecte în articol: fetiță dispărută Serbia Danka Ilic
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close