Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Cum ţine Olivia Steer frunzele proaspete cât mai mult timp în frigider: "Rezistă, astfel, și 10 zile, fără probleme"

Cum ţine Olivia Steer frunzele proaspete cât mai mult timp în frigider: "Rezistă, astfel, și 10 zile, fără probleme"

Olivia Steer este cunoscută pentru stilul său de viață sănătos. Aceasta a dezvăluit cum menține proaspete şi crocante legumele şi frunzele verzi.

Cum ţine Olivia Steer frunzele proaspete cât mai mult timp în frigider: "Rezistă, astfel, și 10 zile, fără probleme"
Sursa foto: instagram.com/oliviasteer
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Apr 2023   •   10:00

"7 kilograme de legume si frunze verzi (spanac, loboda, salata, ceapa si usturoi verde, pătrunjel si mărar) nu se consuma in trei zile, așa e! Deci e pertinenta întrebarea, formulata iar in mesaje primite de la voi, cum fac sa le mențin proaspete si crocante mai mult timp si sa n-ajung sa arunc din ele.

Pe scurt, înfășor salata, spanacul, ridichile, cu frunze cu tot, în ștergar de bucătărie, din hîrtie sau pînză, și le așez în cutii de plastic cu capac ori acoperite cu folie, la frigider.

Folia ori capacul împiedică legumele de la suprafață să se deshidrateze, iar ștergarul absoarbe umezeala ce se condensează și se scurge, cu timpul, in cutie, menținîndu-le și pe cele de jos protejate. Rezistă, astfel, și 10 zile, fara probleme.

Frunzele de mărar, pătrunjel, leuștean, lobodă le țin la rece, în recipiente cu apă, ca în vazele de flori, chiar și o săptămînă, la fel de verzi și proaspete, ca-n prima zi", a scris Olivia Steer pe pagina sa de Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Olivia Steer (@oliviasteer)

Citeşte şi: Momentul care i-a schimbat total viața Oliviei Steer. Sora sa a descoperit că are cancer, când era însărcinată. A urmat o alegere înfiorătoare

×
Subiecte în articol: olivia steer frunze salata legume
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close