x close

Fii alături de noi!

Cristian Borcea, internat de urgență cu probleme cardiace

de 05 Ian 2016   •   18:50
Cristian Borcea pare să aibă din nou probleme cu inima. Fostul acționar de la FC Dinamo, aflat în închisoare, a ajuns marți, la Spitalul Floreasca din Capitală, la secția de Cardiologie, unde a fost internat.

Borcea a acuzat marți dureri mari în piept și a fost văzut de medicul din penitenciar, după care a fost transferat la Spitalul Floreasca.
 
Cristian Borcea este cunoscut cu probleme cardiace mai vechi, el fiind operat pe inimă, în 2012, de medicul Șerban Brădișteanu.

Cel mai probabil, în această noapte va rămâne internat la spital, iar medicii vor decide miercuri dacă îl externează sau nu.

Problemela de inimă ale lui Borcea par să se fi acutizat din cauza scandalului din ultimele zile. Valentina Pelinel, fosta soție a pedelistului Cristian Boureanu, a anunțat luni că este gravidă, dar nu a spus cine este tatăl copilulul. 
 
Gigi Becali, nașul de cununie al lui Cristian Borcea și al soției sale, Alina, a spus, marți, că Pelinel este însărcinată cu dinamovistul aflat acum în închisoare.

Cristi Borcea a fost condamnat în 2014 în dosarul transferurilor în fotbal la șase ani și patru luni de închisoare și este încarcerat la penitenciarul Poarta Albă.

Informațiile au fost prezentate marți, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Gina Pistol, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată

Frumoasa Gina Pistol a renunţat la tocuri şi la confort pentru o expediţie la care visa de ani buni: un pelerinaj pe El Camino, un drum de aproape 1.000 km, pe care l-a străbătut pe jos şi care i-a pus la...

26 Iun 2016  •  23:10

sati