Antena 3 CNN Actualitate Social Dan Bittman, despre candidatura sa la Primăria Sectorului 1: "Deocamdată reprezint societatea civilă"

Dan Bittman, despre candidatura sa la Primăria Sectorului 1: "Deocamdată reprezint societatea civilă"

Cântărețul Dan Bittman a vorbit, în direct la Antena 3 CNN, despre posibila sa candidatură la funcția de primar al Sectorului 1 din București.

de Ioana Mircea    |    27 Feb 2024   •   11:50

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a vorbit astăzi, în direct la Antena 3 CNN, despre posibila sa candidatură la Primăria Sectorului 1 din București. El a mărturisit faptul că a aflat această veste din presă.

"Deocamdată reprezint societatea civilă în sensul că am aflat și eu tot din presă că aș fi pe o listă de așteptare. Alegerile din România au devenit un fel de semi-Oscar. Acum sunt nominalizat. Mă testează. Mi se fac tot felul de sondaje să vadă oamenii", a spus artistul.

Pe de altă parte, partidele politice caută milionari în calitate de candidați la Primăria Generală a Capitalei. Două dintre propuneri sunt Dan Ostache cu o avere de peste 340 de milioane de euro și Dan Șucu cu o avere de peste 140 de milioane de euro.

Făcând o paralelă, Dan Bittman a spus că nu are nici o șansă pentru a candida la Primăria Generală a Capitalei pentru că nu este milionar.

"Milionar nu sunt așa că la Primăria Capitalei se pare că nu am șanse. Deocamdată stau și mă uit consternat la ce se întâmplă mai mult în presă. Aș candida independent cu siguranță", a precizat Dan Bittman.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close