Antena 3 CNN Actualitate Social Investiție uriașă pentru vilele de protocol. La cât se ridică renovările

Investiție uriașă pentru vilele de protocol. La cât se ridică renovările

Investiție uriașă pentru vilele de protocol. La cât se ridică renovările
02 Mai 2019   •   11:32

Încep investiţiile în vilele de protocol ale demnitarilor dar şi în alte spatii care apartin RAAPPS. Regia care adminstrează protocolul de stat a atribuit un contract în valoare de 3 milioane de lei pentru construcţia unor piscine şi a unui jacuzzi la Vilele de protocol de la Neptun, dar şi pentru investiţii în complexul Foişor din Sinaia. 

La începutul lunii, RAAPPS a atribuit un contract în valoare de 3 milioane de lei pentru amenajarea unor piscine cu o suprafaţă totală de 350 de metri patrati şi a unui jacuzzi de 8 persoane în Complexul Lotus din Neptun. 

Acolo se cazează vară de vară preşedintele, premierul, dar şi preşedinţii celor două camere ale Parlamentului. De asemenea, conform caietului de sarcini va fi amenajată şi o plajă placată cu piatră naturală tratată astfel încât să nu se încălzească sub razele soarelui. 

Şi, cum mai marii ţării preferă vacanţele atât la mare cât şi la munte, investiţii sunt făcute şi în complexul Foişor din Sinaia. Două sute de mii de lei costă modernizarea ascensoarelor, în timp ce o sumă asemănătoare va fi investită într-un cazan nou pentru căldură şi apa menajeră. 

În complexul de la Scroviştea se face curăţenia de primăvară. RAAPPS a atribuit un contract în valoare de 65 000 de lei pentru articole de curăţenie şi menaj. Sume importante sunt investite de Regia care administrează protocolul de stat şi în hotelurile deschise publicului. 

În complexul Mara din Sinaia va fi refăcută hidroizolaţia şi renovata pisicina pentru aproximativ 1 milion de lei, în timp ce Hotelul Dacia din Neptun va avea mobilier nou pentru care RAAPPS scoate din buzunar 140 000 de lei.

×
Subiecte în articol: investitie vile protocol
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close